Ulvetid

Jeg er for et par uger siden blevet færdig med en lille hue til Alfred. Ulvetid hedder den og er designet af Lene Petersen fra Katrinelund. Alfred er ikke altid lige til at få i strik – uanset hvilket materiale jeg vælger, synes han, at det kradser. Denne her hue er han heldigvis ret glad for. God blød i merinould.

Den har ikke taget mig mange timer at strikke og er et godt lille projekt, når man(som jeg) skal øve sig i ikke at strikke mønsterstrik alt for stramt.

Opskriften købte jeg på Kreative Dage i Fredericia – den kan også købes på Katrinelunds shop.

IMG_6055 (1) IMG_6056 IMG_6043

One thought on “Ulvetid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.