Strikket med kærlighed

Der er ingen tvivl om, at man lægger en stor portion fantastisk energi og kærlighed i sit strikketøj. Om det så er til ens børn, sig selv eller en anden, man har særligt nær, så er forberedelserne, processen og resultatet altid en tilfredsstillelse. Sådan har jeg det i hvert fald. Det er altid målet med mine ting; at jeg undervejs har det sjovt og sidst sidder med et design, jeg kan glæde mine nærmeste med. Laver jeg fejl eller bliver træt af arbejdet undervejs, trævler jeg op eller lægger det til side.

Så når jeg sidder med bogen “Strikket med kærlighed” af Vibe Ulrik Søndergaard, er jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad der henvises til.

Jeg er i gang med sweateren Matilda – en model med masser af struktur og mønstre. Arbejdet skrider langsomt fremad – og jeg er vildt begejstret for udfordringen. Modellen er ikke svær at strikke, nu hvor jeg har fået mønstergrupperne, sildeben og bellismønster, ind under huden.

IMG_5891 IMG_5893IMG_5905

Bogen har jeg kigget længe efter. Modellerne generelt er ultra fine med så mange gennemførte detaljer, at det er mig komplet umuligt at vælge en favorit. Selv Ida har svært ved at vælge. Hun har peget mindst 4 modeller ud, hun gerne vil have mig til at strikke.

Så jeg sender min varmeste anbefaling videre til jer derude, der gerne vil lidt mere en bare ret og vrang. (Selvom at det jo selvfølgelig også er de masker, der bruges i struktur og snoninger. Du ved, hvad jeg mener ikke?!).

Jeg har købt bogen i min lokale Super Brugsen – da den var på bud til 180 kr. Den vejledende udsalgspris er dog 300,-. Men for f… det er jo ingenting for SÅ LÆKKER en bog som denne. Jeg har ved et hurtigt kig på google fundet den forholdsvist billigt her.

 

2 thoughts on “Strikket med kærlighed

  1. Hvor ser den bare smuk og fin ud. Jeg kan desværre ikke selv strikke, men det kan min mor, og jeg elsker når hun gider lave noget til mine børn eller jeg selv 🙂
    Tror lige jeg skal have et kig på den bog, så tak for anbefalingen 🙂

  2. Alt strik fra Vibe Ulrik Søndergaard hånd er guddommelig smukt. Men man skal godt nok have styr på sine monteringsteknikker og sin tålmodighed for at få et rigtig smukt resultat ud af anstrengelserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.