FunwithFelix

Vi har en Ipad, der er i høj kurs hos de mindste herhjemme. Alfred ser legetøjsreklamer for Ninja Turtles på Youtube (don´t mention it!) – Ida spiller spil og skriver historier på appen Skriv og læs. Vi har pænt mange restriktioner på Ipad’en og bruger den kun som babysitter mellem 17-18, hvor vi får afviklet aftensmaden m.m. Ikke desto mindre har den fået sine hug gennem årene. Glasset er skiftet to gange, trods det originale smartcover – og pludselig bliver det altså bare et dyrt stykke legetøj.

I påsken modtog vi MyTelly – et Ipad cover – fra Sanne, som har virksomheden FunWithFelix. Jeg kender Sanne gennem mit job, og har fulgt med på sidelinjen, mens hun fik tegnet og  fremstillet det fineste cover til børn og deres Ipad. Jeg har glædet mig meget til coveret blev sat til salg i shoppen, for det er faktisk pænt umuligt at finde et solidt og anvendeligt cover, der kan beskytte mod små børns hårde behandling, stød og spjættende ben.

MyTelly er ergonomisk i top og ret let at bruge, selv for de mindste fingre. Det fungerer ud over alle forventninger. Jeg kan føle mig tryg, når Alfred kommer sprintende hen over gulvet med Ipad´en i hænderne for at vise mig, at ‘Michelangelo altså bare er den sejeste’ eller når Ida sjipper rundt til musik ud af Itunes. Alfred har endda tabt Ipad’en ned af trapperne uden der skete noget.

Jeg er begejstret for det nye MyTelly cover og sender i den grad mine anbefalinger videre. Du kan købe coveret i FunwithFelix’ shop lige her

IMG_5152IMG_5172 IMG_5164 IMG_5168

 

Coveret er en gave vi har fået – så dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg tester og anmelder kun ting, som jeg kan stå inde for, og skriver altid min ærlige mening sagerne – så ord og tanker er mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *