Swallow cardigan

Jeg er godt i gang med min Swallow cardigan. Jeg kan simpelthen ikke vente til at få den færdig. Den er lidt længe undervejs – men så absolut ventetiden værd. Kroppen er færdig. Enderne er hæftet og så godt som klar til at få monteret ærmerne. Det har krævet en notesbog med flere siders tælling af masker og pinde. Der er pænt mange bolde i luften, når man kommer op til ærmegabet. Men ret sjovt at sidde med, selvom det færdige udtryk ikke ligefrem oser af detaljeret teknik og hovedbrud. Enkel og ret så lækker.

Jeg er nu i gang med 1. ærme. En pind af gangen!

Jeg vil så gerne have cardiganen færdig her i påsken. Ikke noget med at falde i staver over nye spændende design! Jeg sørger for ikke at hoppe forbi lækre garnbutikker! Det kribler allerede efter at få fingrene i nye projekter.

Hør her, Chris! Ærmer er da skide sjove at strikke!

Opskriften på Swallow cardiganen har jeg fra Helga Isagers bog “The Bird Collection”. Der strikkes med to forskellige kvaliteter. Tvinni tweed farve 39s og Silk Mohair farve 62.

IMG_5009 IMG_5005 IMG_5004

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.