Fejø bluse til Alfred

IMG_4799 IMG_4794 IMG_4796Jeg har været så heldig at få tilsendt et strikkekit af Kit Couture Copenhagen og har lige siden modtagelse af pakken været pænt begejstret.

Når jeg går på jagt efter nye strikkeprojekter, skal jeg inspireres af lækkert design, god pasform, behagelige og naturlige materialer m.m. Tit og ofte fanges jeg af klassiske udtryk og godt håndværk – de små detaljer, traditionelle snit som jeg kan arbejde videre med.

Da jeg blev kontaktet af Kit Couture Copenhagen og forespurgt, om jeg ville have mod på at kaste mig ud i et af deres design, sagde jeg ja uden tøven. Deres udvalg af imponerende og stilrene design til både voksne, børn og bolig  tiltaler mig med smukke farver og imponerende æstetiske udtryk.

Jeg er godt i gang med deres Fejø bluse til Alfred – selvfølgelig med et stort strukturstrikket A i retriller. Blusen tager ingen tid at strikke og garnet er ren Highland uld. Jeg glæder mig til den bliver færdig! Så lille A kan få den godt brugt – nu og i foråret som lækker overgangssweater.

Følg med hos Kit Couture Copenhagen  og bliv inspireret – enten i deres webshop eller på deres profil på Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.