Fejø Bluse fra Kit Couture

IMG_4838

IMG_4841

IMG_4845

IMG_4854

IMG_4864

Når jeg skal køre Alfred i stilling til et kort photoshoot, kan det godt kræve flere dage med de bedste overtalelsesevner. Jeg ved ikke, om det er hans iver og mig der jagter ham rundt med kameraet i hånden, der får ham til at gå i baglås. Eller om det er generthed over at være i centrum og være iklædt strik? Hjemme hos os – uanset hvilken kvalitet af garn jeg vælger, så er alt strik indbegrebet at ‘rædsel og skræk’ og kradser altid mega meget!?

Ikke desto mindre er det stort set umuligt at få ham til at stå stille og især at smile. Så med en masse lokken fik jeg ham til at stille sig op på bænken udenfor. Så var jeg sikker på, at han da i det mindste ville blive stående indenfor en radius af ‘flue i en flaske’.

Jeg har været flad af grin de par minutter det tog at skyde lidt strikbilleder. Det er helt klart en mor-ting, med en masse følelser i klemme, men Alfreds kunstige smil, hans hoppen rundt så billederne blev utydelige, hans manøvren med en vissen birkekvist – han er f….. en dreng med dreng på. Det der ‘se sød ud’ er slet ikke en option, hvis I spørger ham!

Fejø Blusen fra Kit Couture CPH har været færdig en uges tid og er blevet rigtig fin, synes jeg. Jeg er vild med det strukturstrikkede A på maven. Skulle du have lyst til at strikke den selv, så kan du selvfølgelig vælge dit eget bogstav, men også mellem tallene fra 1-9. Det gør en helt klassisk basisbluse til en mega fed og yderst personlig udgave.

Blusen er strikket på store pinde og tager ingen tid at strikke – jeg brugte en uge med meget sporadiske timer med pindende i hænderne. Så er du en intens strikker, kan du med garanti klare den på en weekend.

Jeg skrev et indlæg i sidste uge om Kit Couture og deres gennemførte koncept. Jeg er stadig ret vild med deres stil og kunne nemt se mig selv fordybet i Disko Blusen eller sætte mere personligt præg på boligen med Fejø Puden og Disko Puden.

Så next step er altså mere tid til nørderier og strik.

 

4 thoughts on “Fejø Bluse fra Kit Couture

 1. Den er bare lækker. Og den hjemmeside, mums for nogle lækre ting, den må jeg kigge nærmere på, når det som er på mine pinde er færdigt. Gad godt lave trøje med bogstav til begge mine unger.
  Kh.
  Karen

  • Det ER seriøst en lækker shop og deres koncept er så gennemført. Pakken er lækkert pakket ind, små nåle, lækre pinde med mere. Her er det ikke kun designet, der tager fokus, men hele oplevelsen fra du modtager med posten… 🙂

 2. Virkelig flot og totalt ensartet strikket. Flot. Jeg er normalt aldrig til grå, da jeg synes vi er for lyse til den. Men er du gal hvor den klæder ham godt! Og hvor er han bare sød den lille knægt – som bare er blevet super stor!

  Og ja den trøje kunne jeg da virkelig godt tænke mig at lave med et C – V -J – og ja et dobbelt…. J

  Sejt!

  • Hej Jeanett
   Jeg kan også være lidt bange for grå selv. Især på sådan en lille gennemsigtig dreng… men et par røde bukser mm kan jo heldigvis futte den lidt op.
   Det er en fin og ganske lækker basisbluse.. de må lave den til voksne.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.