Vintervejr

For et par uger siden var jeg på en workshop i Odense, hvor jeg kunne få lov til at gå i dybden med teknikken bag mit kamera. Jeg har været ret glad for at tage billeder i mange år, og synes efterhånden også, at jeg er ved at lære mit kamera ret godt at kende. Dog har jeg altid famlet mig frem i blinde og bare ‘gjort et eller andet’ ved indstillingerne uden egentlig at vide, hvad jeg havde gang i. Det var noget med lyset, lukketid og bla bla.

Da jeg så, at fotograf Kim Sørensen fra Kasablanka Film og Foto slog workshoppen op på facebook meldte jeg mig ret hurtigt til. Så kunne jeg deltage, rode med teknik et par timer og forhåbentlig lære lidt.

Jeg må erkende, at jeg fik mig et par aha-oplevelser. Nu ved jeg i hvert fald mere om, hvor jeg skal begynde mine indstillinger og hvordan jeg får styr på blænde, lukketid og Iso. Det bedste var dog at komme hjem igen med den evige lyst til at slæbe kameraet med rundt på min færden.

Interesserer du dig for at tage billeder og elsker at lege med kompositioner og at være kreativ i dit udtryk, så kan jeg kun anbefale dig at følge med på Kim´s facebook-side, hvor han deler stort ud af gode tips og idéer til positioner, beskæringer, dybdeskarphed, lys og meget mere.

Forrige weekend tilbragte vi weekenden ved Vesterhavet. Marie og jeg fik gået en del ture og blev rusket godt igennem af den  susende efterårsvind. Det blev der lidt fotoleg ud af.

IMG_4307 IMG_4324 IMG_4347IMG_4310 Mere af Rappedikke?
Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

8 thoughts on “Vintervejr

  1. Tak for de smukke billeder fra vesterhavet! Jeg er opvokset tæt på vestkysten men bor nu i København – og savner havet rigtig meget. Jeg kan næsten smage den salte luft, når jeg ser dine billeder!

    • Kære Anne Sofie – Jeg elsker Vesterhavet! Det er mit fristed, når jeg har brug for at koble rigtig meget af. At blive blæst igennem, som du selv skriver – smage saltvandet i luften, det er så kontrastfyldt i forhold til bylivet.. ren zen, når man trænger! Har du mon stadig familie ved Vestkysten?
      Knus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.