Nightingale in the making

IMG_3805 IMG_3808 IMG_3804

 

Jeg er ved at strikke en vest til mig selv. Jeg er faldet pladask for Helga Isager´s Nightingale vest fra bogen Amimono – The Bird Collection – og jeg har ventet længe på, at få andre projekter afsluttet, så jeg kunne komme i gang. Nu har jeg endelig fået opskrift og garn mellem fingrene, og jeg glæder mig hele tiden til at få en stund ledig tid, så jeg kan strikket et par pinde.

Opskriften er  spændende at følge. Klokkerne på vesten er virkelig fine og egentlig lette at gå til. Dertil må jeg lige tilføje, at deres (klokkernes) nye masker har været lidt svære at fiske op igen, når de skulle strikkes første gang. Det har været et nussearbejde uden lige, indtil jeg blev anbefalet at bruge Addi Lace rundpinde. Hvor jeg før brugte pinde i træ – måske med slidte ender, er jeg nu gået op i gear med disse nye tynde pinde med ekstra spidse ender. Mit eneste problem er nu, at det kan blive vældig dyrt at skifte alle mine størrelser ud. Hvordan kan jeg da nogensinde gå tilbage? Addi Lace pinden er min absolutte favorit! Jeg har hente min Addi Lace pind hos Garn.dk. Du kan finde Addi produkterne lige her.

Til vesten har jeg brugt det anbefalede garn fra Isager. En tråd Highland Wool + en tråd Alpaca 1 – et behageligt miks af garn. Jeg glæder mig til den bliver færdig! Det bliver uden tvivl en fast følgesvend i den kolde periode.

4 thoughts on “Nightingale in the making

  1. Den er så lækker. Jeg har næsten lige taget den af pindene. Et godt råd, sørg for at følge strikke fastheden, ellers bliver den meget lang. Jeg overvejer hvad jeg skal gøre for at den passer til mig. Jeg nikker genkendende til at få strikket de nye masker med. Det var noget af et cirkus. Jeg må vist kigge på de nye pinde

    • Hej Dennis
      Jeg har de sidste par dage vekslet mellem Addi lace pindende og knitpro.. jeg ville til hver en tid vælge Addi.. de er mindste lige så gode som KnitPro – og halvt så dyre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.