Hov – stop lige en gang!

IMG_3605IMG_3604 IMG_3588 IMG_3617 IMG_3612 IMG_3608 IMG_3594

Hvem har egenlig sagt, at det var let at holde ferie? Nu hvor 2/3 af ferien er gået, er jeg allerede ved at glæde mig til at skulle tilbage på job. Jeg nyder sommeren. Det kan der ikke herske nogen tvivl om. Jeg er dog ved at være godt træt af konstant at skulle løse konflikter.

Ungerne er inde i en stime af behovstilfredsstillelser, diskussioner og skænderier. Serviceorganet fiser rundt, serverer mælk til nr. 2, vand til nr. 3, fletter hår på nr. 1, leverpostejsmadder til nr. 3, arktivitetsudbyder for nr. 2, løsner 3´s fingre fra 2´s hår, tysser på nr. 1 og 2 fordi de ‘debaterer og drøfter’, puster og putter plaster på 3´s knæ etc. Livet med tre børn er bare benhårdt! Hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig det? Jeg havde jo lige planlagt, at jeg skulle være veludhvilet og frisk til jobstart igen i uge 31? HA!

Heldigvis går ikke alle timer ud på at kridte grænse-stregerne op. Mine tre hjertebørn viser skam deres kærlighed og hengivenhed for hinanden. I de stunder trækker jeg mig tilbage og lader mig fylde  meget stærke følelser af stolthed, taknemmelighed og ømhed overfor de små mennekser, jeg holder allermest af. Og stjæler mig 10 minutters pause.

 

6 thoughts on “Hov – stop lige en gang!

 1. Presis sånn er det. Du har også som meg en som er endel eldre enn de små, jeg synes det til tider er spesielt utfordrende å måtte tilfredstille så ulike behov aldersmessigt. Godt beskrevet!

  • Det er meget svært at tilfredsstille hver deres behov, når de både i alder, interesser og køn springer så vidt. Det har været lidt en gåde her i ferien. 🙂

 2. Tak for din ærlighed!
  Jeg er også en heldig mor til tre og lå og pustede ud og læste din blog.
  Lige mine tanker!Det er til tider bare benhårdt arbejde og ja,heldigvis viser de små lykkestunder sig også!
  Mine to yngste er drenge på 4 og 6,de kan drille,slås og lave ballede meget af dagen men når så den ene evt bliver irettesat,så kan du tro at de passer på hinanden!Det giver mig en skør glæde midt i frustrationen,jeg bliver glad over at de så står sammen og at søskendekærligheden kan vise sig på uventede tidspunkter!

  Kh Kathrine
  http://blog.multipelsklerose.dk/author/puckk/

  • Det er benhårdt! Jeg synes de sidste tre uger har været mega hårde. Ferien er nu næsten slut – og jeg ser tilbage på en hæsblæsende ferie med selvfølgelig også rigtig mange dejlige perioder 🙂 Jeg er bare pænt træt af at skulle være sur og politikvinde-agtig hele tiden. 🙂

 3. Hvis det kan trøste har jeg selv 3 unger der K.O.N.S.T.A.N.T prikker til hinanden. Især den yngste er giga provokerende men ligner selvfølgeligt uskylden selv når han får tilbage af samme skuffe. Så du er ikke alene 🙂

  • Hvorfor er det altid de mindste, der er mest provokerende? Og hvorfor er det lige, at de store bliver så ramt – i stedet for at grine og ryste på hovedet af dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.