Gaveregn #1

Jeg har lige haft fødselsdag og har fået masser af søde hilsner og skønne gaver. Ind i mellem har jeg måtte knibe mig selv i kinden; kunne det virkelig passe med al den opmærksomhed? Og det var ikke engang en rund fødselsdag.

( #gudsketakoglovfordet).

Jeg er især rørt over at modtage en kærlig hilsen fra et par bekendte fra Bornholm. Ud over et sødt kort, havde de også sendt en lille gave med ren forkælelse til ‘mig selv’. En rigtig sød og uventet tanke.

I den sammenhæng bliver jeg så nød til igen at slå et lille slag for de økologiske produkter! Jeg har nu i knap en uge prøvet deres fine gave af; tre Burt´s Bees plejeartikler – og er pænt begejstret. Når man tænker over, at de er fyldt med rene naturlige ingredienser og derfor hverken indeholder parabener, parfumer, pthalater eller kunstige tilsætningsstoffer, ja så føler jeg, at jeg ikke alene gør noget godt for mig selv, men også for naturen. Tænk sig, hvor meget L.O.R.T man egentlig skyller ud med badevandet af kemi und alles?

Jeg har fået disse tre produkter i gave:

Burt´s Bees Body Wash – Citrus & Ginger

Burt´s Bees Body Lotion Shea Butter & Vitamin E

Burt´s Bees Deep Pore Scrub

Alle i sådan en størrelse, så jeg kan have dem med i toilettasken, når jeg er afsted på job i København. Der er simpelthen tænkt på det hele.

Det kan dog godt kan ærgre mig lidt er, at jeg ikke har tjekket dette mærke ud længe før. Da jeg skulle lede efter links til indlægget her, så jeg nemlig, at der rent faktisk også findes Burt´s Bees produkter til gravide og baby. De sidste to graviditeter jeg har været igennem, har jeg ikke brugt ret meget pleje f.eks. lotion – men husker dog, at mit maveskind ind i mellem skreg efter fugt og lidt fleksibilitet. Der kunne jeg bestemt have brugt Bur´s Bees Mama Bee Body Oil – og samtidigt gøre det uden at få dårlig samvittighed.

Egentlig vil jeg ikke sige så meget mere om det, andet end at I må se at gå forbi Rawmakeup – de har alle Burt´s Bees produkter – og rigtig mange andre lækre at vælge i mellem. Alle uden farlig kemi!

Rigtig god mandag til jer derude 🙂

IMG_3515 IMG_3513 IMG_3506

 

3 thoughts on “Gaveregn #1

  1. Kan kun anbefale produktet. Bruger skrubben til både krop og hoved samt deres rense serie. Den har virkelig hjulpet på min dårlige graviditets hud der nu er blevet nybagt mor hud der stadig er fyldt med problemer. Der er kommet meget mere ro på huden og selvom jeg ikke får vasket hver dag pga af trolden, jamen så hjælper det 🙂

  2. Dejligt med lækre gaver. Sjovt at se Burt Bee’s komme mere og mere frem. Jeg mindes at have brugt flere af deres produkter da jeg boede i USA. Især deres læbepomade er fantastisk. Måske man skulle tilbage til det igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.