Top jeg må eje!

delt

Jeg har forelsket mig hovedkuls i denne bluse – Topp-ned-topp fra Pickles – og da jeg fik nyhedsbrevet ind i mailboksen her i weekenden, blev jeg så fristet, at jeg endte med at købe garn til en størrelse small. Der er noget med det korte snit, vingeærmerne og det rundstrikkede mønster. Det er virkelig fint og lækkert. Og når nu Vejers og vesterhavet kalder i påsken, så er det med at have lidt kræs med til stunderne foran pejsen.

I bør næsten kigge forbi Pickles i denne uge – de har sat blusens garnpakker en smule ned – og har ydermere et lille påske-lotteri kørende, så det kan ende ud i, at påskekøbet bliver refunderet, hvis man er en af 10 heldige vindere.

Om ikke andet – det er ren slaraffenland at kigge alle deres modeller igennem – både til børn og voksne. Meget inspirerende!

4 thoughts on “Top jeg må eje!

  1. Iha ja, jeg har også godt set den fine bluse.
    Den ser virkelig lækker ud og inviterer til en masse hygge.
    Glæder mig til at se dit færdige resultat.

    • Nu må vi se, hvor langt jeg når i påsken.. jeg glæder mig til at komme i gang. Har lige fået mail om, at de har sendt garnet… Ihhh fedt.

    • Der er virkelig mange lækre design derinde. Hvis bare strik ikke tog så fandens lang tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.