Tee #1

IMG_3184_Snapseed IMG_3188_Snapseed IMG_3247_SnapseedIMG_3240_Snapseed

Ungerne mangler sweatshirts her til foråret – nogle løse, lige til at springe i og gerne nogle, de kan tage med gennem hele sommeren. Jeg er vild med den nye form på bluserne, hvor bagstykket er lidt længere. Jeg var i sidste uge inde på den  amerikanske webshop thumbleline, som virkelig havde mange lækre tees, som jeg kunne have revet af ‘hylderne’ – men når jeg nu selv kan sy, bliver jeg virkelig for nærig til give 4-5oo kr for dem. Især når de udgaver, jeg faldt særligt for, var med rå kanter. Det kunne ikke blive mere simpelt at sy dem selv.

Jeg har lavet to udgaver. Det tog knap en time at klippe ud og sy sammen. Jeg har som udgangspunkt brugt et ældgammelt ottobre mønster på en raglan T-shirt. Jeg har justeret bredden lidt og tegnet bunden, som jeg ønskede. Her er Alfreds udgave med striber. Den er lavet i en størrelse større end han bruger, og dertil har jeg lavet opsmøget på ærmerne lidt ekstra store. Jeg er stadig lidt i tænkeboks, om der skal en lille ribkant i halsen, men som den er nu, synes jeg det er fedt, at den trævler lidt og har vidde. Det er krop-umuligt at tage billeder af ham, da han konstant springer ud af ‘billedet’ – men her kan I måske få en fornemmelse af, hvordan formen er.

3 thoughts on “Tee #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.