Tee #2

IMG_3197_Snapseed IMG_3262_Snapseed IMG_3279_Snapseed IMG_3265_SnapseedDette her er Idas udgave af den tee, jeg viste igår. Denne gang har jeg syet modellens raglansømme vrang mod vrang og syet det overlockede sømrum pænt fast ned langs linjen.

Isolien er fra Stof & Stil – en metervarer, jeg har haft liggende længe, så jeg ved ikke, om de har mere liggende?

Mønstret kommer jeg til at bruge en del og det kan også tåle en finjustering. På den amerikanske webhop, som jeg henviste til i går, var der mangle fine tees. En udgave med striber og ‘tryk’ kunne være ret sjov at lave, jeg skal bare lige finde et motiv, der kan stryges på, for desværre holder malingen ikke særlig længe i vask, trods intensiv varmebehandling inden brug. Hvis der er nogen af jer, der kender til et sted, hvor man kan få nogle sjove motiver at stryge på, må I endelig sige til.

 

8 thoughts on “Tee #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.