Jerseykjole med striber

IMG_3144 IMG_3163Så kom rullestegen i sin nye stribede kjole. Er I klar over, hvor mange billeder der reelt er havnet i papirkurven, inden et enkelt gik igennem mit kritiske nåleøje? Det bliver bare kunstigt – beklager.

Jeg viste et lille sneak peek af kjolen på Instagram – og havde lovet at vise den lidt mere frem. Jeg elsker striber – masser af striber. Jeg har i mange måneder haft flere meter jersey liggende, som egnede sig fint til projektet her. Mønstret er taget fra et blusemønster fra Burda 9/2012, hvor jeg har tilsat noget mere længde til kjole. Jerseystoffet er fra Stof og Stil – jeg har brugt det tit og det holder rigtig pænt i vask (både farve og stræk). Stykket over forstykkets skuldre er duchesse foer fra Stof 2000.

Kjolen er blevet som jeg ønskede. Rigtig behagelig at have på. Jeg er sikker på, at der også kommer en lignende model til Ida. Nu skal jeg bare vende mig til, at jeg har tjekket mig selv ud gennem objektivet.. Det er stof til et indlæg i en helt anden genre.

8 thoughts on “Jerseykjole med striber

  1. Uhh den er fin. Men du har jo også en figur der kan bærer striberne 🙂 Tør slet ikke tænke på synet hvis jeg trak i det – HA HA. Fed lille detalje ved skulderne.

    • Årr tak Mette – jeg vil dog sige, at striber kan gå til mange.. det er virkelig lækkert.

  2. Den er virkelig flot Christina, og den sidder jo perfekt!

    Jeg ville heller ikke kunne hoppe i striber, men beundrer dem der kan… Måske bare et par løse hyggebukser – du skrev engang at du ville hjælpe mig med Chrismønsteret, som jo er alt for bredt…

    Tilgengæld fik Karla en fin stribet kjole, som jeg viste for et par indlæg siden 🙂

    • Den sidder godt Anita – men man skal ikke står ret forkert før det ser sjovt ud 🙂 Det er en fin fin kjole du har postet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.