Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Happy easter #1 |

Happy easter #1

IMG_3300_Snapseed IMG_3302_Snapseed IMG_3311_Snapseed IMG_3318_Snapseed IMG_3320_Snapseed IMG_3324_Snapseed IMG_3326_SnapseedVi har været ved Vejers de første 5 dage i påskeferien. Det har budt på masser af afslapning, solstrejf i haven og sandblæste kinder på stranden. Lige præcist dét jeg elsker allermest ved Vesterhavet!

Jeg ved dog ikke, om jeg kan sige, at jeg er ladet op efter de par dage i Jylland? Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg var udhvilet, frisk og havde fået bugt med de sorte rander under øjnene. Det er tisse-hårdt at holde ferie med ungerne! De skændes, kommer op at slås om grankogler i haven, gider ikke gå de ti minutter til ned til stranden og kræver den totale opmærksomhed konstant. De snakker ørerne af, så hovedet banker derudaf, når de endelig er gået til ro. Stilheden er pludselig massiv og uvant.

Vi hygger os, det er ikke dét – det er bare mere ens egne forventninger om ferietid, der skal afbalanceres ligesom bilernes sommerdæk – så det hele ikke kører helt skævt. Jeg kan godt have den forhåbning om, at der er ekstra tid til bøger, rødvin og timer, hvor man kan falde i staver over fuglenes pippen og prut…

Nuvel – vi har hygget os. Men hold sjæft, hvor bliver det dejligt at sove i min egen seng i nat!

4 thoughts on “Happy easter #1

    • Åh gud… hvor befriende- jeg troede efterhånden jeg var den eneste der var ved at blive kvalt i ” hvor skal vi hygge os”. Vi plejer altid at fise rundt for at underholde ungerne. Jeg har ikke tal på de forlystelsespark parker og vandlande jeg har lagt min ferie og ikke mindst penge i. Denne påske er jeg lagt ned med dårlig ryg og vi har bare været herhjemme, men efter 1 uge med 24/7 underholdning og opmærksomhed, drømmer jeg mig tilbage på arbejde igen – bare lige et par timer 🙂
      Men de er jo dejlige alligevel, forsæt god påske

      • Hej Tina – det er ikke altid nemt at indrømme, at ungerne trækker tænder ud… dog er det befriende at vide, at man ikke er alene om, at synes det er hårdt, vel? Kram og god påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.