Sweatshirt med liberty

IMG_2969 IMG_2977

Jeg har prøvet en spændende og noget vovet kombination af. Jeg har syet en sweatshirt i en meleret isoli fra Stofdepotet – og lavet et forstykke med liberty. Faststof og strækkvaliteter går som regel ikke ret godt i spænd – ikke desto mindre har jeg freestylet og prøvet mig frem. Jeg har klippet hele sweatshirten i isoli og lavet et ekstra forstykke i liberty. De to forstykker har jeg limet sammen med spraylim, så de var til at holde sammen i processen.

Jeg har brugt et mønster fra Burda 8/2013  – en let oversize model med kort snit – bladet kan købes her. Jeg er ret begejstret for det løse udtryk – og at sy med liberty på hele forstykket kan godt lades gøre.

Så absolut en favorit – isoli sweat og liberty – bedre bliver det ikke.

17 thoughts on “Sweatshirt med liberty

 1. Wauw, hvor er den bare skøn…og det er en flot kombi med isoli sweat og det mønstrede stof 🙂

  Har fulgt din fantastiske blog gennem længere tid, men jeg har ikke tidligere skrevet en kommentar…men nu skulle det altså være 🙂

  • Hej Bodil – jeg bliver virkelig så glad, når folk melder sig på banen… Det er jo fantastisk, når man får en dialog med sine læsere. 🙂
   Tak for søde ord.

  • Hej Karin
   Spraylimen forsvinder i vask. Jeg brugte det egentlig bare for at holde de to lag sammen, da jeg syede.

  • Det var sødt sagt Guro.. Jeg ville ønske, at jeg kunne sætte den i produktion… du må i gang selv! Kram C

 2. Super flot sweatshirt!! God løsning at have forstykket i både isoli og Liberty, ellers var det nok blivet lidt tyndt i forhold til resten. Dejlig inspiration 🙂

 3. Hvor er den fin. Rigtig god kombination af det rolige og det “vilde”. Jeg har ikke før kommenteret på din blog, men har været din hemmelige stalker i årevis, men nu skulle det være. Jeg er i øvrigt lige igang med jakken fra centilong. Kan det passe, at den er lidt snæver idet? Jeg synes ikke normalt min pige plejer at have problemer med mønstre, men denne kan hun knap nok lukke – jeg skal selvfølgelig ikke udelukke, at det kan være mig, der har lavet en fejl..

  Kh Mette

 4. Hvor er den fin din sweatshirt, og skønt stof.
  Sidste sommer barslede du med nogle leopard bukser og bluse med V-ryg i voksen str.
  Kan man købe mønstret til bukserne nogen steder, kan ikke finde dem på centilong?

 5. Otroligt fin tröja! Blev så förtjust i det Libertytyget. Skulle vilja sy en klänning av det. Kommer du ihåg vad det heter? Har kollat på Shaukat, men inte hittat det. Läser ofta din blogg, men är väldigt dålig på att kommentera. Ville passa på att säga att du gör helt fantastiskt fina saker och det är en fröjd att gå in här! Ha en härlig sommar! Hälsningar Annika

 6. SMUK! Og sikke en pæn isoli – lige den farve, jeg har kigget efter (men ikke fundet endnu).
  Kan du huske, hvilken af dem på stofdepotet det er? Det er nogengange lidt svært at fornemme farve og kvalitet i cyberspace 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.