Vest til Alfred

Alfreds vest har været færdig et par dage – det har endnu ikke lykkedes mig at få taget nogle billeder af ham i den. Desværre. Når han ser kameraet laver han forsvindingsnummeret – og billederne ender altid med at blive sløret – eller et stilbillede med Alfred i fart. Det eneste tidspunkt pomfritten sidder stille, er når han har pause med Ipad´en.

Ikke desto mindre – vesten (med eller uden Alfred) er et hit. Drengen elsker ‘motorcyklen’ og jeg er glad, fordi han gider have vesten på.

Jeg har tænkt lidt over det stoftryk. Der er ingen tvivl om, at silketrykket fra Stof og Stil er nemt at arbejde med. Dog bliver jeg også nød til at prøve Panduro´s stencils af – de har nemlig et ret stort udvalg! Jeg har et par englevinger, jeg købte for et par år siden. Det må blive en udfordring, at få det lige så pænt som trykket på denne vest og Idas kjole.IMG_2812 IMG_2816 IMG_2818

 

5 thoughts on “Vest til Alfred

    • Det giver jeg dig fuldstændig ret i Karen Elisabeth – og så er det faktisk ret sjovt at lave… Prøv det af, siger jeg bare 🙂

    • Tak kære Tine.
      Ang WP – der er meget, jeg endnu skal have ordnet på bloggen… men det må komme sådan efterhånden 🙂 Ting tager tid – du ved. Kram C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.