Vest i uld med liberty foer

IMG_2920 IMG_2919 IMG_2934 IMG_2929 IMG_2928 IMG_2926Jeg har været så heldig, at få lov til at prøve lidt (G)uld af. Til AOH Messen, hvor (G)uld-pigerne var repræsenteret ved Blogosfæren, gik jeg helt i selvsving, da jeg så, hvilken lækker vævet uld, de havde liggende under deres bord. Anne forbarmede sig og gav mig en udfordring; at sy noget lækkert tøj ud af det.

Der er noget ganske særligt over det plantefarvede garn (G)uld! Farverne er lækre, unikke og appellerer til min optagethed for en sund natur, bæredygtighed og økologi. Jeg er vild med pigernes håndværk – og synes det er et fedt koncept de har gang i.

At jeg fik mulighed for at prøve deres fine kvalitet af, var virkelig en fornøjelse. Metervaren er selvfølgelig også hjemme- og plantefarvet. Den rustrøde farve er kommet fra naturens kraprødder.

Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle gå til det vævede uld. Jeg har stor respekt for håndværket og kvaliteten – og ville virkelig ikke klippe i det og få et produkt, der ikke fungerede eller blev HELT GODT NOK.

Det blev til en vest til Ida. Mønstret er fra See Kate Sew – et print selv mønster med udførlig guide. Jeg har foeret vesten med libertys Pepper. Vesten er blevet så fin. Kombinationen af de to kvaliteter fungerer rigtig godt sammen – og Ida har nu fået en super fin vest til forårsbrug.

Når (G)uld shoppen åbner “dørene” op her i marts bliver der i første omgang med deres plantefarvede garn. Jeg ved, at deres vævede uld periodevist vil kunne købes i shoppen, men i begrænsede mængder.

Jeg er så heldig at have en god mængde tilbage – så når tiden er til det, vil jeg sy en jakke til mig selv i samme kombination, så Idas vest her.

 

9 thoughts on “Vest i uld med liberty foer

  1. Du er altså for sej med en symaskine! Ida er vildt lækker i sin nye vest, og kombien med Libertyforet er super fedt. Ros, ros, ros – du fortjener det.

    • Tak Tine – det var rigtig sødt sagt.. Jeg er vild med at sy, men har desværre slet ikke så meget tid til det, som jeg egentlig ønsker. Tak
      Hvordan får vi lige sparket gang i vores kommentarer på WP? har du tænkt over det?

  2. Det hele spiller virkelig på dette billede, både tøj og model. Vesten er flot kombi af 2 slags håndværk – smukt

  3. Smuk kreation – skønt barn. Jeg var i London for nogle uger siden, og jeg besøgte Liberty-butikken. Den skal du virkelig opleve, hvis du ikke allerede har været der. Jeg købte stof med hjem – men aner ikke ,hvad jeg skal bruge det til. Men alt var bare så skønt, at jeg måtte købe noget 🙂

  4. Sådan en fin vest! Perfekt til vores tidlige forår i år. Jeg har faktisk selv pinnet mønsteret engang – tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på det igen:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.