Kjole med vinger og stoftryk

Jeg har leget med stencils og tekstilfarve her i fredags. Jeg havde klippet isoli ud til en kjole + en vest til Alfred og fik afprøvet de to stencils, jeg havde købt i Stof og Stil for længe siden.
Det har været ret sjovt at prøve af, og der er ingen tvivl om, at man har mulighed for at personliggøre en helt almindelig basis-klud. Kjolen her har fået helt andet udtryk, end hvis den havde været plain – og at jeg har “lavet det selv” er lidt fedt. Det er supernemt at få trykket pænt med de nye silke-stencils. Desværre er udvalget ikke særligt stort, og jeg ved ikke, hvor mange gange jeg reelt ville bruge “fuglen”, før jeg ville blive træt af at se på den.

Jeg har brugt sort tekstilfarve fra Panduro. Kjolen er endnu ikke blevet vasket – så jeg ved ikke, hvorledes trykket holder efter en tur i maskinen.

Stoffet til kjolen er en af mine favorit-kvaliteter i øjeblikket. Gråmelange nistret isoli fra Stofdepotet. En lækker kvalitet – der holder til det hele. Jeg har brugt stoffet til kjoler, veste og bukser til både Henrik og jeg.

Jeg vil se, om jeg kan få fanget et par billeder af Alfred i sin vest, hvilket er lidt umuligt med det tempo han altid har på. Hvis I har lyst til at se et sneakpeak af den, så ligger der et billede af den inde på Instagram – bare søg efter Rappedikke – så finder I mig 🙂

15 thoughts on “Kjole med vinger og stoftryk

 1. Virkelig lækker kombination af det neutrale isoli og den smukke illustration. Håber det holder i vask, for ja, det giver et helt andet udtryk, end hvis kjolen var “bar”..

 2. Den er rigtig fin… Og som du skriver er stoffet lækkert, jeg har selv lavet en kjole til mig selv i det.

  Kan man ikk købe de tryk i Panduro også? så kunne man måske få nogle andre end det lille udvalg stof og stil har.
  Har selv overvejet at anskaffe mig det hele, men jeg vil jo gerne i gang og lære det hele og helt i går.. Heh

 3. Hvor er den smuk, Christina!
  Hatten af, for at du tør forsøge med stoftryk – har helt panik ved tanken… Forestiller mig, at ødelægge noget jeg lige har syet og blive hidsig af det X-D

  Kram Anne

  • Du skal næste prøve det Anne… Det er sjovt.. Idas kjole er dog lige blevet vasket.. jeg tror jeg skal fiksere noget mere. Malingen er blevet lidt støvet i udtrykket. Ikke at det gør noget lige nu – men senere..

 4. Ih altså Christina, du imponerer gang på gang 🙂 Det ser rigtig prof ud. Jeg har syet et par ‘plain’ kjoler til pigerne, som måske lige skal friskes op med en stencil.

  Mønsteret til kjolen, er det et du sælger? Det vil nemlig være så fint til Karla… Jeg spurgte dig også engang om Chrismønsteret, hvordan det gøres smallere? – jeg har nemlig købt det, men endnu ikke kommet videre, da jeg e bange for at de bliver kæmpestore.

  Husk at sige til når du er i Kbh, så vi kan kaffe-sludre 🙂 Kh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.