En snert af forår

Det er vinterferie, og vi er så heldige at have et par dage fri med ungerne. Det er så vildt, så hurtigt man reelt indstiller sig på ferie og afslapning. Vi har tusset rundt i nattøj til langt op af formiddagen og egentlig bare fulgt vores umiddelbare indskydelser.

Her til formiddag har der dog været noget lav til loftet. Ungerne har været ulidelige, rent ud sagt. De driller hinanden konstant, Alfred snupper Ida’s legetøj, tegner på hendes bord og går totalt amok, når han ikke får sin vilje. Ida bliver ked af det og råber op (selvfølgelig) – og finder sig ellers i at blive trumlet ned. Det er i  sådan en stund, der skal brydes – inden det går helt galt. Inden det går i skelettet på mig også!

Vi tog i skoven og fik en lille fornemmelse af foråret. Solen skinnede, kulden bed i kinderne på os. På trods af vinterferie og nattefrost – der er friske skud på grenene, de første forårsblomster er allerede tittet frem.

Måske det alligevel er ved at være slut med det hulebyggeri? Jeg glæder mig i hvert fald!

IMG_2865-1IMG_2861-1IMG_2835-1IMG_2855-1IMG_2851-1IMG_2840-1IMG_2847-1

God vinterferie til jer der er så heldige.

5 thoughts on “En snert af forår

  1. Åh så dejlige billeder. Foråret er på vej. Vi snakkede også om den anden dag hvor lækkert det bliver når vi også kan bruge haven. Meget mere plads og frisk luft. Vi trænger. Vi har nemlig også sure unger…! 🙂

    • Kære Rakel – det er nemlig dét – når vi igen kan komme i haven og lue ukrudt og høre ungerne lege i baghaven – JEG GLÆDER mig virkelig.. Tror måske også, at jeg selv er ved at blive lidt vintersur.. 🙂

  2. Åh hvor ser det bare hyggeligt ud, og hold da op hvor der bare stråler ‘gavtyv’ ud af Alfred 🙂
    Jeg hepper også på forår, trænger bare til at mærke varmen og solen OG komme ud i haven med pigerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.