Ses vi på AOH messen? Billetter udloddes

Nu nærmer vi os snart dagene, jeg har ventet på med spænding. Fredag d. 31. januar lukker ALT OM Håndarbejde dørene op for årets kreative messe i Rødovre – og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg skal med på messen sammen med alle mine kollegaer på Redaktionen – men jeg skal faktisk også være med som deltager på stand 81 – ‘Blogosfæren’ –  det er nemlig lykkedes mig, at samle en bred vifte af Danmarks dygtigste kreabloggere, der vil være med til at dele deres kreative og inspirerende univers med messens besøgende.

I ‘Blogosfæren’ vil du kunne hilse på:

Anne – Krittewitt
Christina – Smuttiis Krearier
Karen – Karen Klarbæks Verden
Camilla – My:minMy, 
Louise – Garn og Gammelt 
Puk – The Puk Project 
Kristine – Kjær & Schmeling
og jeg selv – der repræsenterer CentiLong og selvfølgelig bloggen her.

Kom forbi, og mød kvinderne bag tasterne, deltag i deres workshops, og se deres flotte håndarbejde ‘in real life’. 
På standen vil de nemlig dele ud af deres viden om strik, hækling, naturfarvet garn, sy, læder/skind, serigrafi og origami – og hvis du spørger ind til blogging – er jeg ret sikker på, at du også vil kunne hente tips og tricks til at starte din egen blog. 

Deltag også i standens workshops:
Fredag d. 31. januar
Origami med Camilla og Anne kl. 11-12 og 14-15

Lørdag d. 1. februar
Håndlavede stempler med Puk kl. 11-12
Hækling med Karen Klarbæk kl. 13-14
Origami med Camilla og Anne kl. 15-16

Søndag d. 2. februar

Håndlavede stempler med Puk kl. 11-12
Hækling med Karen Klarbæk kl. 13-14
Origami med Camilla og Anne kl. 15-16

Derudover vil der på messen selvfølgelig være inspiration at hente indenfor alle områder af det kreative fag. På Scenen vil der blive holdt foredrag og i hallen vil der også findes et stort workshopområde, hvor du kan møde flere af de førende danske bloggere og designere. Se mere info om deres spændende workshops lige her på AOH messens hjemmeside. 
For yderligere opdateringer anbefaler jeg, at du springer videre over og følger messens facebookside. Der vil blive delt jævnligt ud med oplysninger og nye tiltag.Hvordan kommer du med? Enten køber du en billet ved at følge linket til AOH messens hjemmeside, eller du kan skrive en kommentar med email under indlægget her! Jeg har nemlig fået lov at udlodde 5 billetter til messen. Søndag d. 26. januar trækker jeg de 5 vindere.

Ses vi?

14 thoughts on “Ses vi på AOH messen? Billetter udloddes

  1. Åh hvor lyder det spændende. Jeg vil elske at vinde en billet; blive inspireret, deltage i de spændende workshops – og ikke mindst hilse på skønne og inspirerende blogdamer 🙂 Krydser fingre 🙂

  2. Hvis I undrer jer over hvor de resterende 40 kommentarer er henne – ja så er jeg altså kommet til at slette dem inde i min opsætning! Godt jeg nåede at få trukket vindere inden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.