Wunderwear

I går var jeg til en times fitting i Wunderwear. En time, hvor jeg blev klogere på nogle ting. Især ret klog på min egen krop. Vi har ikke altid været venner – men det er vi nu.
Måske I kender det? Det at kroppen ændrer sig i øst og i vest gennem en årrække. Man bliver stor pga graviditet, så krymper man, mens man ammer. Hov – så blev man sgu lige gravid igen – zoom ud/zoom ind igen igen.
Der står man (jeg) så fem år senere med en krop, man ikke længere er dus med. Helt i minus og langt fra på bølgelængde med de to teposer, der hænger fra kravebenet og ned. Er du med så langt?

For at gøre en lang historie kort og knap så intim, springer jeg lige alle mellemregningerne over og konkluderer,  at jeg har et skab fyldt med dyrt og lækkert lingeri, som jeg ikke kan passe. Alle de perioder med krops”udskejelser”, har jeg måtte skifte ud i BH-puljen, fordi “modtageren” har været utilregnelig.

Og rent faktisk synes jeg, at det er en jungle at bevæge sig ind i – for hvilken størrelse BH passer mig nu bedst? Jeg har stort set alle størrelser liggende og INGEN er behagelige at have på. Jeg er garanteret blevet kunstig med årene – men alligevel?!
Jeg bestilte en tid til fitting hos Wunderwear i Odense. De har som noget nyt gjort det muligt at bestille en tid til lingeri fitting, hvor der simpelthen bliver sat tid af til ´dig og dine boobs´. Man kan måske spørge sig selv, er det egentlig nødvendigt? JO DET ER DET – i hvert fald for mit vedkommende! Jeg vile ikke vide, hvad jeg skulle rive ned fra væggen med blonder og pushups´. Jeg ville med garanti kapitulere og smutte ud af shoppen – opgivende – efter at have prøvet to modeller.
Ved en fitting bliver tiden din alene….
Jeg var så på besøg i butikken igår. Lettere nervøs – for hvor fedt er det egentlig at stå og flagre med sådan et par poser og blive studeret nøje? For det er jo dét, de gør de damer i sådan en butik. De kan spotte dig med det vuns – er du en Kalvin Klein-pige eller en Missya-pige – og sørger ret hurtigt for, at du får proppet dine dippe-dutter i de rette skåle.
Jeg er som sagt blevet klogere! Jeg er kommet hjem med en størrelse, jeg ikke havde forestillet mig, at jeg nogenside skulle springe i. BH´en sidder som en drøm – ja jeg bemærker den stort set ikke. Det er slut med de toturelementer, jeg har liggende i skuffen herhjemme.
Hvorfor gjorde jeg ikke det før? Jeg kunne ikke have shoppet den BH selv. Det kræver altså kyndig vejledning.
Sidder du og smågriner af min tankestrøm – eller kan du rent faktisk nikke genkendende til bare lidt af det, jeg skriver om?
Måske det rent faktisk også er noget for dig, at smutte til sådan en fitting og få tjekket dine “fordele” ud. 
Du kan  til en start hoppe ind og læse Wunderwear´s e-magasin. Der kan du ud over at se et bredt udvalg af lækkert lingeri også få vejledning – og se en film om, hvordan en fitting foregår. For som de siger i Wunderwear, så ved 3 ud af 5 kvinder ikke hvilken BH, der passer deres barm”.
Jeg er en Simone Pérèle-pige. Hvilken pige er du?

Indlægget er sponsoreret , tanker og  oplevelser er dog mine egne.

10 thoughts on “Wunderwear

 1. Rigtig godt indlæg, jeg håber at rigtig mange læser det, for hvor er der mange der kunne bruge en hjælpende hånd. Jeg kan ikke få hjælp i Wunderwear, for de har ikke noget der sidder godt på mig, så jeg bruger Changes. Men har også fået en rigtig god hjælp der, og det er egentlig sjovt at det næsten er et tabu emne, for vi kvinder har jo dem allesammen, mere eller mindre.

  • Det er så forskelligt, hvilken BH, der passer ens krop. Jeg kan ikke vælge og vrage i mærker, som min barm er ret bred. Lille og bred. Hvor fedt er det? Jeg er i en F skål.. tænk sig.. Det havde jeg aldrig forestillet mig… Jeg tror, det er vigtigt at få en bh, der passer.. Ellers er det jo en pine!

 2. Marie Jo pige. Eller, det var jeg inden jeg fødte to børn i løbet af halvandet år og begyndte at amme og flyttede ind i sådan en praktisk elastik-sag.

  Jeg kan dog ikke helt genkende scenariet, for jeg har altid fået venlig og kyndig vejledning når jeg har købt pæne bh’er. Og jeg troede faktisk at det var normen at man man blev målt og vejledt? Jeg HADER stadig at prøve undertøj, men trøster mig med at næste gang (når jeg er færdig med at amning og vægttab) så går der laaaang tid inden det bliver nødvendigt igen

  • Jeg ved godt, hvad du mener.. det er ikke sjovt at skulle prøve undertøj. Men jeg synes, at det var en positiv oplevelse i Wunderwear. Og jeg er gået derfra flyvende.. måske jeg kan lære at blive glad for bøjleBHer igen.. !!

 3. Jeg har i de sidste7-8 år købt undertøj hos Change. Der bliver jeg altid vejledt helt fantastisk. Jeg har netop købt 4 sæt undertøj fordi min krop havde forandret sig igen og de gamle bh’er var blevet slappe i det. Jeg elsker at få nyt undertøj og føler mig som en gudinde når jeg går derfra. Det er vigtigt med professionel hjælp. Godt indlæg Christina!!

  • Det er altid modigt, at smide sådan et indlæg ud – jeg vil dog sige, at den behandling jeg har fået hos Wunderwear og den befrielse jeg føler nu var så meget værd at skrive om. Jeg trænger virkelig til nyt undertøj – jeg har jo stort set ikke noget, der sidder rigtigt…! Kram C

 4. Det er enhver kvindes ret at få en bh der sidder ordenligt :o)
  Se bare du skal bruge en F skål og du troede sikkert du var en C eller D.. De fleste bruger alt for lille skål og det gjorde jeg da også engang ;o) Dejligt du har fået en god behandling i Wunderwear og tillykke med den nye størrelse :o)

 5. Dejligt at læse om kvalificeret hjælp… Har brugt at købe BH hos Rigby and Peller i London! De kigger bare på ens….. øhm….. attributter og henter så et udvalg. De er virkeligt dygtige. Derimod synes, jeg det har været svært at finde en forretning herhjemme med samme evner.
  Forresten endte det med Prima Donna…. (alder vejer åbenbart!!!!)

 6. Åh Christina, elsker dine hudløse ærlige indlæg, om det så er de små hustyranner, det manglende overskud eller attributterne, har du ordet i din magt!! Indrømmet, jeg er jo nok en af de tre, der ikke har indpakningen i orden, så måske jeg skulle lette popo’en og blive ‘målt og vejet’ – og så efterfølgende casulalt lægge resultatet på sofabordet (ved siden af fjernbetjeningen), så andre i husstanden ikke kan undgå at se det… 🙂

 7. Dejligt indlæg! Og ja, det er virkelig vigtigt at få foretaget en professionel vurdering, inden man køber undertøj.
  Var selv inde i en undertøjsbutik for et par år siden for at købe undertøj. Pludselig kommer der en ekspedient hen og spørger mig, om jeg er blevet målt før hvortil jeg svarer, nej, men at jeg godt kender min størrelse. Hun måler så alligevel, og jeg finder ud af jeg har brugt den helt forkerte størrelse altid! Det er en drøm at have bh’er i den helt rigtige størrelse, så vil også klart anbefale folk at blive målt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.