Trilogy – Give away

Der er for ikke så lang tid siden kommet en ny økologisk plejeserie på de danske gader. Trilogy, som serien hedder, er 100 % naturlig, pure økologisk og indeholder ingen parabener, mineralske olier, silikone eller syntetisk parfume eller farve. 

Hvem kan næsten ønske sig bedre?


Jeg finder primært mine “rene og frie” produkter hos Raw Makeup – som udelukkende forhandler økologiske og naturlige produkter uden farlig kemi. Da jeg læste om deres nye ansigtsserie, blev jeg nysgerrig. Jeg har meget svært ved at finde en god creme til ansigtet, da jeg er yderst sart og nemt får en irriteret hud. Jeg skifter sjældent ud i mine mærker – men vovede mig nu alligevel ud i at prøve Trilogy´s Rosehip serie af. Jeg kan fortælle, at jeg er meget begejstret.

Hvis du står og mangler lidt lækkerness til din hud – og gerne vil prøve den nye økologiske plejeserie, så kig forbi Raw Makeup. De har et bredt udvalg af Trilogy´s produkter – både cremer, olier, rensemidler, læbepomader etc. 
Faktisk kan du også købe gaveæsker med den populære hudplejeserie  – måske en julegaveidé?

Lige nu har du dog mulighed for at vinde en gaveæske med disse lækre produkter. Jeg har nemlig fået lov til at forære to gaveræsker væk til et par heldige læsere. 
En serie baseret på hybenkerneolie, der giver en optimal beskyttelse af huden. Mine absolut personlige favoritter.

The Rosehip Collection
 Trilogy’s Rosehip Collection er en skøn gaveæske med 4 af Trilogy’s luksusprodukter, der alle er baseret på den virkningsfulde hybenkerneolie, der reducerer rynker, strækmærker og skadet hud og forbedrer hudens naturlige glød. 

Gaveæsken indeholder Rosehip Oil Antioxidant+, Vital Moisturising Cream, Cream Cleanser og Hydrating Mist Toner 
Sættet er perfekt som gave, men også ideelt som prøvesæt for nye brugere af Trilogy

Du må simpelthen ikke snyde dig selv for chancen for at vinde denne serie. Skal du ikke være med? I så fald skal du blot lægge en kommentar her inden mandag d. 2. december. Dog må jeg lige smide en advarsel – Hybenkerne olien er dybt stærkt vanedannende – vi herhjemme er allerede afhængige.

214 thoughts on “Trilogy – Give away

 1. Det ville være skønt. Jeg trænger netop til noget nyt ansigtscreme. Jeg synes min hud bliver så tør, nu når det bliver køligt.
  Og så har jeg netop fødselsdag den 2. december, så det ville da være en kærkommen fødselsdagsgave 🙂

 2. Der er så mange lækre ansigtsolier at det næsten ikke er til at finde rundt i. Jeg elsker den fra REN, men hvor kunne det være lækkert at prøve en ny. Den ser god ud på luksusmåden 🙂

 3. Ja, for den. Jeg skal da helt sikkert være med! Min hud skriger efter kærlig pleje – og jeg er rigtig dårlig til at høre efter. 🙂

 4. Hvor lyder det bare lækkert Christina !
  Jeg vil meget gerne være med i trækningen, det lyder helt perfekt til min hud også – tæl mig med.

  KRAM Maria.

 5. Åh en perfekt give away, ville elske at vinde. Har en vildt sart hud, og søger desperat efter nogle nye produkter som kan gøre at min hud ikke er rød og stram hele vinteren. Krydser fingre… (lisahyldig@hotmail.com)

 6. Åh det ville være luksus at prøve – den allerede blege vinterhud trænger bare til lidt ekstra forkælelse!

 7. Uh, det kunne være det blev min redning. Jeg har nemlig været så heldig at få en hud som absolut ikke lystrer som den plejer, grundet min graviditet.

 8. Det kunne være så super dejligt at vinde sættet, især fordi jeg ikke har forkælet mig selv længe, med nogle virkelig lækre hudprodukter! 🙂

 9. Det ville være så skønt for mig at vinde! Har både strækmærker og virkeligt irritabel hud om vinteren.
  Julie Raabjerg.

 10. Lyder som en mirakelkur for sensitiv og lidt tør hud i vinterkulde… 🙂 Novembersmil til dig for at have en fantastisk ærlig og hyggelig blog 🙂
  Vh. Bettina (begaan@gmail.com)

 11. Efter 2 graviditeter er jeg også hoppet på økologi-bølgen. Man tænker bare mere over hvad man smører på kroppen når man skal passe på et lille væsen inden i maven. Og så kan man da lige så godt blive ved med at passe på sig selv, selvom man ikke har nogen i maven mere:-). Vil meget gerne prøve trilogy. Vh Britt Harbøll, brittharboll@yahoo.dk

 12. YAY! Jeg har checket serien ud og syntes det så virkeligt lovende ud. Jeg har børneeksem så min hud er virkeligt besværlig nærmest hele året rundt. Det kunne være SÅ lækkert at prøve Trilogy, har kun hørt gode ting om det! Count me in!

 13. Nej dét vil jeg ikke snyde mig selv for at forsøge at vinde, tænk engang at vinde lidt selvforkælelse af bedste slags!
  Krydser fingre xxx
  Rigtig god dag

 14. Hold da op, hvor har du mange læsere, Rappedikke. Du har kun lige udgivet et indlæg, (og denne gang et med gave i ;.)) hvorefter langt over hundrede efter få minutter har postet en kommentar. Forstår det godt. Du har en særlig evne til at formulere dig. Kh Marthe

 15. Det lyder næsten for godt til at være sandt – i vintermånederne døjer jeg med tørre let røde kinder, måske er (hyben)olie løsningen. Krydser fingre (cirkeline7 @ hotmail .com)

 16. Jeg har lige fået bekræftet, at jeg er gravid igen, så en økologisk plejeserie uden farlig kemi til at hjælpe min hud igennem vinterens strabadser ville være en skøn gave. Og så har jeg forresten også fødselsdag d. 2. december 😉

 17. Vinterhvid hud der kan næres af hyben, som jo nærmest er indbegrebet af en plante vi møder uanset hvor i Danmark vores ynglingsbadestrand ligger, lyder rigtig fint. Jeg stiller op i udlodningskøen.

  Gunver

 18. Jeg kunne virkelig godt bruge lidt selvforkælelse i disse dage. Nogle gange er det bare mere nødvendigt end andre, så jeg krydser fingre. 🙂

 19. Uhhh… Bliver også nødt til at smide en kommentar for et lod – jeg er helt samme hudtype, og mega sensitiv… Skifter heller aldrig af frygt for at jeg ikke kan tåle “det nye”, men det her lyder som noget godt!

  VH. Bente Larsen
  (mail.bente@gmail.com)

 20. Glædelig juletid du søde:-)

  Sikke en vidunderlig give away. Økologisk er lige mig og hvem ville ikke gerne krydse fingre for at blive den heldige vinder af det plejende sæt!
  Jeg forstår godt at du selv bruger det. Jeg er selv til næsten al form for økologi, især det som skal spises eller på kroppen. Har endda fået solcelleanlæg og varmepumpe, så er blevet super grøn midt i en smuk juletid. Håber at blive den heldige vinder:-)

  Mor Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.