Hvad du ønsker…

Helt i trit med mit forrige indlæg går jeg lidt mere i selvsving over sujet ” forkælelse. I mit univers er selvforkælelse lidt mere end gode oplevelser, afslapning og interesser, der kan fylde ens dag nu.  Det bliver især tydeligt for mig nu, hvor vi går den søde juletid i møde.

Vi kigger efter inspiration og laver lister – og glæder os over, hvordan vi kan forkæle dem, vi holder af.  For nu, hvor vi går i gave-mode ender forkælelse jo ret ofte i materielle goder. Så kan folk råbe højt om, at materielle goder er som at tisse i bukserne – de varmer i starten men bliver ret hurtigt glemt og ubetydelige. Eller hvad?
Jeg elsker den her tid – og har faktisk været i gang med julegaveforberedelserne i et stykke tid nu. Børnenes gaver er stort set i hus.
Jeg blev så forleden dag spurgt til mine julegaveønsker. Det gav mig lige nogle hovedbrud – for hvad ønsker jeg mig egentlig? 
Her var det, at mine tanker igen fik mig over i overvejelserne om forkælelse – for jeg mangler jo ikke noget? 
Det hele er blot ønsker om ekstra lækkerness – selvforkælelse i indpakning. 
Min liste er fyldt med “det ekstra”, jeg ville elske at krydre min hverdag med, men nok egentlig ikke har brug for. Ikke desto mindre ting jeg sætter stor pris på. 
Her er et lille udpluk med ekstraordinært kræs, jeg vil elske at krydre min hverdag med. 
1# Københavnerstolen fra Københavns Møbelsnedkeri. Jeg har en forkærlighed for dansk design og har fået øje for Københavns møbelsnedkeri, som fremstiller lækkert, stilrent og enkelt design i topklasse. Henrik har fået en Københavnerstol i 40 års fødselsdag, og den passer perfekt ind i vores brogede samling af moderne design og arvegods. Jeg ønsker en ekstra – den bør ikke stå alene med al sin enkelthed og klasse.
2# Støvletter fra Angulus. Jeg er langt fra færdig med herredetaljerne. Sko kan man aldrig får for mange af. 
3# Strikkjole fra Acne. Super lækker strik i mohair og uld – vintervams, når det er bedst. Den kunne jeg nemt bo i hele vinteren.
4# Objektiv Canon EF 35 mm – så jeg kan lege yderligere med mit kamera. Objektivet her er et vidvinkeltobjektiv – stadig med en mindre fokuseringsafstand, så jeg kan komme helt tæt på emnet og få f.eks. en god baggrundssløring.
5# Adnet mirror med læderophæng – jeg er blevet så begejstret for spejlet, der får mig til at mindes en svunden tid. Det smukke og specielle spejl er designet for GUBI.
6# Produkter fra Trilogy – økologisk plejeprodukter. Jeg har en sart hud og kan ikke vælge og vrage mellem det store udbud i skønhedspleje. Nu har jeg endelig fundet mit rette match! Trilogi er 100 % økologisk og kan heldigvis købes til fornuftige priser. Min favorit er helt klart Hybenkerne Olien, som man kan bruge til både krop og ansigt. Den går i dybden uden at fedte og er blid for “krævende og møgforkælede hudtyper som min”. Organic Trilogy Eye Contour Cream – er det lille ekstra, der gør den store forskel. Tro mig – jeg har prøvet den – den afhjælper virkelig de trætte og hævede øjne.
Hvad ønsker du dig til jul?

5 thoughts on “Hvad du ønsker…

  1. Det er nogle gode ting. jeg kunne godt ønske mig stolen og spejlet også. Og det der olie lyder virkelig lækkert! jeg ønsker mig en kvali-juicer og en mælkeskummer. det er slet ikke så dyre gaver, men jeg ville virkelig elske at have dem

    • Jeg får slet slet ikke så dyre julegaver – det er det yderligere kræs, når man nu ikke mangler noget. En mælkeskummer er uundværlig! Det bliver du glad for! En kvali-juicer er vel en juicepresser? Gode ønsker. Egentlig ville jeg bare, at ungerne er glade, så er jeg glad!

  2. Selvforkælelse er et must for ethvert menneske, at søge at fornægte det igennem udsagn som, “materielle
    goder er ligesom at tisse i bukserne i frostvejr,” er for mig helt meningsløse Christina. Selvforkælelse er et menneskeligt behov på linie med føde og søvn, det er med til at udvikle os som mennesker, det får os til at sætte nye mål for, hvad vi kunne tænke os at omgive os med i hverdagen. Det der er vigtigt i den forbindelse, er så at værdsætte de ting vi får/erhverver os, så vi ikke bliver negative over det vi ikke lige nu er i besiddelse af. Envidere er det, at vi ønsker os noget, et bevis for at vi tager vores liv/hverdag seriøs, vi vil noget med vores liv ikke mindst ekspansivt. Ligegyldighed er kærlighedens værste fjende, det er ikke ligegyldigt at vi interesserer os for ekspansion af enhver art, både i materielle goder, eller oplevelser af enhver art, det kvæler ligegyldigheden i hverdagen.
    Dejlige ønsker du har her, håber at nogle af dem bliver dig til del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.