Jakke i tweed

Fotograf Marie 11 år
Der er lidt stille her på bloggen, det er dog ikke et tegn på, at der ikke sker noget i mit liv. Jeg synes simpelthen,  at tiden går så stærkt med ALT, så jeg nedprioriterer nogle ting, som jeg i bund og grund nok alligevel savner. L.I.D.T.
Jeg vil dog midt i travlheden vise jer min nye hjemmesyede jakke med millitær/officer detaljer, som just er blevet færdig. Faktisk må jeg erkende, at jeg jo nok bliver en smule miljøskadet af mit job; når jeg sidder dér med alt det strikkede og syede tøj, får jeg seriøst lyst til at gå ned 37 timer ned i tid og bare sidde med syslerier dagen lang. Dog vil jeg langt fra få tilfredsstillet mit kreative gen – det er jo dét, jeg får stillet på mit job – bare på en mere udfordrende og udviklende måde. 
Men – summa summarum – jakken her er fra Symagasinet, der er på gaden lige nu. Faktisk synes jeg, at magasinerne rykker opad i en rivende fart med nye spændende design. Jakken her er en af mine favoritter – og jeg ville ønske, at jeg kunne løfte sløret for nogle af de kommende design – I har noget at glæde jer til – altså hvis I bare tilnærmelsesvis kan lide min stil. Det er ret personligt det der stil, ikke sandt? 
Det er første gang, at jeg giver mig ud i sådan en detaljeret sag, men jeg er faktisk rigtig glad for, at jeg ikke lod mig bremse. Jeg er lidt vild med det feminine skørt mikset med kontrastfulde maskuline detaljer. Og så får den fremhævet nogle af de former, som jeg rent faktisk ikke har. Jeg har en talje og hofte med stort set samme mål. Ikke ret kvindelig vel?
Jakken er perfekt og en super anvendelig overgangs jakke til fra lunt efterår til den kolde tid. 
Jeg har til jakken brugt tweed og foer fra Stof 2000.
Skulle du få lyst til at begive dig ud i samme sag, så kan du med garanti købe magasinet i løssalg på din banegård eller i en veludrustet bladkiosk. Ellers kan du også tage turen ind i Alt om Håndarbejdes webshop og købe Symagasinet 10/2013 lige her.

PS – ses vi på Fanø Strikkefestival? Jeg tager afsted i dag! Jeg glæder mig!

16 thoughts on “Jakke i tweed

 1. For dælen, den er fed Christina!!! Du ser fantastisk ud. Jeg må vist hellere få kigget nærmere på det magasin:-). Og ja, Symagasinet disker op med mange lækre modeller.

  Kram – og god fornøjelse på strikkefestivalen. Hvem der bare kunne betvinge sådan et par pinde 🙂

 2. Åhhh, den er så helt fantastisk lækker! Sådan en må jeg bare eje!!!
  Selv om mængden af detaljer skræmmer mig lidt… Men åh! Hvor er den fin!
  Tror lige jeg skal lurer lidt på det magasin…
  Solhilsner
  Stine

 3. Jamen for pokker da, jeg var overbevist om at det var en jakke til flere tusind kroner – indtil jeg kom til og læse hvad du har skrevet.. Hatten af dog det – er dybt misundelig på dine evner..

  Forresten husk lige og ros den kommende mesterfotograf Marie 😀

  God tur til Fanø, jeg er slet ikke misundelig.. ELLER….

 4. Klart du må drosle ned engang imellem:-)
  Du er jo ikke en superhelt!
  Men virkelig flot militær jakke, jeg elsker snittet.
  Utroligt, at du får tid til alt det i dit liv, når jeg ved hvor lang tid det tager, bare at lave blog.
  Min datter startede sin blog op og gjorde det offentlig her på Blogtoppen 1.okt.-13, hun skal
  både være kreativ og lave blog. Hvis du får tid kan du se hvordan hun udfolder sig kreativt på:
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.