Hyggelige stunder

Jeg er i øjeblikket lidt bidt af garner. Jeg har ikke så meget tid til at sy i øjeblikket – weekenderne er besat af sjove ting, så de stille systunder er bytte ud med små tidlommer med hækle- og strikkerier.
Problemet er dog, at jeg ikke får tingene gjort færdigt, før jeg får startet på noget nyt. Kender I det?

Jeg har lovet mig selv, at NU må jeg få overstået de 3 projekter, der ligger og kalder på sidste kærlige hånd. Der er jo børn og en mand, der venter på de små forkælelser. Og hvor fedt er det ikke at levere dem? Såfrem de bliver færdig i tide?

Måske det er lidt dumt for mig, at  vi idag kickstarter Strikkeklubbens første møde i Garn.dks inspirationsrige lager?
Jo jo – det skal nok hjælpe mig færdig med alt det andet!?

Jeg ved, at jeg med sikkerhed mister besindelsen.

Det er så mega træls med alt den inspiration!
Så får man købt alt for meget garn ind, projekter ligger hengemt, nye kommer til og vi starter forfra. Hvordan f…. får I andre tøjlet jeres idéer og begrænset jer?

Navlepilleri – når det er bedst.
Jeg glæder mig nu alligevel lidt.

12 thoughts on “Hyggelige stunder

 1. Kender det alt for godt. Har det desværre sådan med både garn og stof. Puha lageret er stort 🙂 Man glemmer nok dejlige følelse af at noget er færdigt. Jeg har ikke knækket koden 🙂 Måske det kommer en dag.

  • Det er faktisk en ret vigtig pointe! Tilfredsstillelsen, når noget bliver gjort færdigt.. det er så dumt – for faktisk glædes man jo også ved at give det fra sig ikke? Jeg ved da, at mine unger får glæde af produkterne.. hvis de altså stadig kan passe det, når det er færdigt.

 2. Uha, jeg har ingen gode råd til den slags! Jeg kommer nemlig også altid til at starte på en hel masse projekter; for når inspirationen kommer gallopperende, så må man da springe på! Men et sted i blogland læste jeg så, at netop den hurtigtløbende inspiration og ideudvikling var et udtryk for kreativitet. Og siden har jeg haft det nemmere med at leve med de mange ufærdige projekter… 😉
  Men så alligevel: En gang imellem tager jeg mig en UFO-uge (de varer dog som regel længere), hvor jeg kun må færdiggøre projekter. Når det på den måde sættes i system, så lykkes det som regel. For glæden over at færdiggøre ting på samlebånd er faktisk også ret fed.

  • du har det lige som jeg, Dorte – jeg får den ene idé efter hinanden KONSTANT. De der UFO dage må klart blive indført her – kanon koncept.!. Så jo jo så er jeg jo et ENORMT kreativt menneske.. for jeg drukner i ufærdige projekter.

 3. Det gør vi heller ikke, altså begrænset os og tøjlet ideerne. Jeg har dog en lille lommebog hvor jeg skriver ideerne ned eller op om du vil. Det hjælpe mig med at huske hvad garnet oprindelig var købt til, der er dog ingen garanti for at det ender med at blive til det som det først var tiltænkt, men det er vel egentlig også ok, jeg kalder det kreativitet:-)

  • Har du det ikke sådan med lommebogen, at når du får den frem igen, så er idéerne ældgamle og nye kommer til? Jeg synes som ofte, at garnet bare er skønt at have!!! Lækkerheden i sig selv.. så skal det gerne bruges også!

 4. Jeg magter absolut ikke at begrænse mig!
  Ideer er kreativitet der vil UD af hovedet og ned i fingrene. Lige NU!
  Ellers giver det hovedpine og krøllede fingre.
  Når det ufærdige selv begynder at kravle ud af sy-kontoret pga. mængderne, så plejer jeg at lege den voksne og får færdiggjort en del og smidt det ud, hvor jeg slet ikke kan huske hvorfor jeg syntes, at det var en fed ide.

  • Ja du har haft fat i noget helt rigtigt.. når man sidder dér med fingrene begravet i nye projekter, kreativiteten sprudler, så er man vel et lille barn ved juletid. Glæden og iveren er der i hvert fald hos mig. Problemet er bare – den voksne stempler som regel hurtigt ud…

 5. Hmm du har lige ramt et øm sted.
  Jeg er i gang med 5 strikkede sjaler/tørklæder . 1 par strikkede sokker. 1 strikket hue. 1 strikket taske. + alle de projekter jeg har købt garn til .
  Så jo jeg er der selv.
  God fornøjelse med dine projekter når inspirationen kommer over dig til at færdiggøre dine 🙂

 6. Jeg synes det kommer og går. Nogen gange er det målrettet arbejde. andre gange er det lidt af det og lidt af det og intet bliver færdigt. Jeg er sikker på du slår dig løs i lagerets skønne garn… Og jeg er sikker på at du bliver færdig med det der skal være færdigt…
  Solhilsner
  Stine

 7. Jeg synes godt nok, det er umuligt at begrænse sig! Men jeg prøver alligevel at “fordele” de igangværende projekter, således at jeg kun har 1-2 større/komplicerede projekter ad gangen, som jeg på forhånd har accepteret kommer til at tage længere tid, og så nogle småprojekter ved siden af. De skal helst være mere overskuelige, såsom baby/børnestrik, sokker, huer eller voksenprojekter på STORE pinde.
  Jeg synes da, jeg får afsluttet en del, men det bliver nok svært helt at undgå evighedsprojekter 😉
  Hilsen Camilla

 8. Ideer skal ikke begrænses… men det er selvfølgelig også rart at færdiggøre noget 🙂

  Jeg har altid mange projekter i gang. Jeg veksler meget, men jeg bliver også altid færdig. Jeg har brug for mange projekter, jeg kan blive sådan midt småstresset, hvis jeg har for få projekter… eller hvis for meget bliver for hurtigt færdigt.

  For mig er processen vigtigere end det færdige projekt.. og i processen tæller også alle ideerne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.