Sweatshirt

Nogen af jer har nok allerede luret lidt med på instagram og set denne her sweatshirt in the making? I min ferie fik jeg tegnet lidt på noget nyt til CentiLongs arkiv – noget nyt er på vej og denne gang har vi nemlig fokus på mønstre til voksne. I kan tro, at det har været helt vildt sjovt at komme i tegnestuen igen sammen med Lis. 
Nu hvor det er fredag – weekend – skal jeg finde lidt timer til at få justeret færdigt, så snitmønstret kan blive tegnet op og sendt til grafikeren. Til efteråret kan du se frem til et mønster på denne oversize sweatshirt – men også på en bluse og et par bukser. 
Stilen er loose og moderne med et kig til spændende farver og materialekombinationer.
Kære Læser – hvad kunne du godt tænke dig, at vi gik om bord i? Er der en bestemt stil eller beklædningsdel, som du lige står og mangler snitmønstret på? Kom gerne med en masse idéer. 
Lis og jeg er top-motiveret. God weekend til jer alle.

32 thoughts on “Sweatshirt

 1. Haps ja, både blusen og de bukser – især hvis popo’en følger med 😉
  Hepper også på kjoler – gerne løse med bindebånd og fine detaljer…

 2. Jeg har ledt og ledt efter et mønster til en simpel sweatshirtkjole med raglan, så det ville helt klart være noget. Glæder mig til at se det I allerede har lavet!

 3. Åhhh hvor er den fantastisk og lige hvad jeg har søgt efter, men ellers som koret – en kjole!!! Og meget gerne samme stil som sweatshirten, loose og super feminin 🙂

  Og hvor ser du smuk ud i det sæt 😉

  Smil

 4. Stemmer i med de andre: Kjole, kjole, kjole….. gerne en til kvinder med facon eller sådan en sweat shirt ting der er lang og kan bæres med leggins til vinter.

  Kh. Lene

 5. Hvor er den FED!! Ville sådan ønske jeg kunne sy.
  Men selvom jeg ikke kan det, så holder jeg mig ikke tilbage med at ønske mønster til en kjole 🙂

 6. Jeg har ikke noget specifikt ønske. Alt det jeg har set dig lave er super fedt, så jeg ser med glæde frem til centilongs mønstre til voksne. Det er ihvertfald sikkert at den trøje du viser her skal laves.

 7. Simpelthen så flot:-))
  Mht ønsker, så fremvise du engang de fedeste, sejeste lækreste haremsbukser. Den kunne jeg tænke mig et mønster på:-))
  Tina

 8. Du holder dig sgu godt Christina. Og hvor er den klædelig til dig.

  Hvis der er fri indspark med idéer, så drømmer jeg om et godt buksedragtmønster som Mads Nørgaards. Cavi-dragten er nemlig på min købeliste, men jeg vil gerne også sy en – og de buksedragt mønstre jeg ellers har set er bare ikke lige så pæne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.