Pssst

Alfred har hen over sommeren testet to fede tees fra Pssst! Hvis du ikke kender til navnet, så er Pleasepssst.me så absolut et kig værd. Her bliver der nemlig produceret tees med lækre print, som børn kan forstå og genkende fra hverdagen. Man finder tees med motiver i tre forskellige kategorier; danske børnesange, fagre dyreverden og store maskiner i miniformat.

Alfred er en rigtig dreng med kærlighed til alt mekanik, der larmer og har 4 hjul. Så I skulle have set ham, da han fik favoritten på maven. Jeg kan stadig høre hans højlydte SUK – “grako”.

Jeg har rendt i rumpen på ham i over en time, for at få nogle gode billeder i huset. Det er nærmest kropumuligt. Han har benzin i blodet – det er jo det, det hele handler om!
Nu er det mig, der SUKKER!

Her er der dog nogle billeder af den lille trold i sin yndlingstee. Pssst forhandles hos Miinto og hos Lekmer, og jeg kan se, at der er kommet yderlige produkter til. Se f.eks. den lille body med printet slips eller teen til den gravide kvinde – det er altsammen så fint!

Med det her koncept, så tror (håber) jeg, at Alfred springer let hen over Batman´ og Supermand´ dillen.

Indlægget er sporsoreret , men ord og billeder er mine egne. Jeg er faldet på røven over de her tees!

6 thoughts on “Pssst

  1. Åh ja – MASKINER! 🙂 🙂 🙂 DE er også et hit her i huset hos den snart 5 årige 😉 vi har hidtil undgået batman osv ved hjælp af H&M’ fine prints med hajer, maskiner, flyvemaskiner og surfmotiver (faren kitesurfer og flyver svævefly i sin fritid) og moren krydser bare fingre for at det holder lidt endnu 😉

    Smil

  2. Vi har også fået dem til Karla – hun er helt vild med ‘hørhønen’ alis mariehønen (Evigglad). Hvor er de altså blevet store, kan huske dine billeder af Alfred i sansegyngen på de fine patchworktæppe… Nu SUKKER jeg 🙂 Kram A

  3. En bluse med traktor på ville min nevø ELSKE at få! Hvad er din/jeres fornemmelse af størrelserne ? Han bliver 2 til september og jeg er i tvivl om jeg skal vælge 1½-2 år eller 3 ?

    • Hej Pernille – jeg synes faktisk at størrelserne er store. Vi fik en str 3 hjem og den var alt for stor til Alfred. Den vi har en en str 1,5 til 2 år. Heller at den er pæn nu og her end at han svømmer i den. Til prisen kan man jo nemt bestille en igen senere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.