Giveaway: Lene Holme Samsøe´s nye strikkebøger

Igår da jeg i min begejstring fik skrevet om Lene Holme Samsøe´s nye strikkebøger og linkede til Garn.dk, blev jeg om eftermiddagen kontaktet af Marianna , der har Garn.dk –  med et tak for de mange besøgende og for at give en gave til en af læserne hos Rappedikke.

Mon ikke de fleste har hørt, at Lene Holme Samsøe har udgivet to ny strikkebøger? Babystrik på pinde 3 1/2 og 4 til de mindste fra 0 til 2 år, samt Børnestrik på pinde 3 1/2 og 4 til alderen 2 – 8 år – er to nye bøger spækket med lækkert strik, smukke design og fængende billeder.
Den strik-afhængige vil få travlt i vintersæsonen! For uanset hvilken side du slår op på, får du lyst til at kaste dig ud i endnu en strik og har pludselig lavet lange lister med nye musthaves fra bøgerne.
Lene Holme Samsøe byder på veste, bluser, kjoler, sweatere, cardigans, bukser m.m i detaljefuldt mønster-, hulmønsterstrik og enkle og stilfulde design med skønne detaljer m.m.

Lige her kan du lade dig forføre med sneak peek fra den nye Babystrik på pinde 3 1/2 og 4. Hvis du hopper tilbage til mit indlæg i går, kan du se billeder fra Børnestrik på pinde 3 1/2 og 4.

Garn.dk har været så søde at smide de to nye strikkebøger i puljen, som en heldig læser kan løbe af med. For at deltage skal du blot skrive en kommentar til indlægget her inden kl. 24.00 søndag aften.

239 thoughts on “Giveaway: Lene Holme Samsøe´s nye strikkebøger

 1. Åhh – jeg håber, håber, håber på at jeg er heldig… Jeg er endelig kommet rigtig igang med at strikke, og tør kaste mig ud i tingene – Så de ville bestemt ikke få lov at samle støv hjemme ved mig :0)

 2. Jeg har Lene´s “Babystrik på pinde 3” og er utrolig glad for den og strikke næsten alle modeller op, så det kunne da være SÅ fedt at få nye bøger og opskrifter fra Lene dygtige hånd!

 3. Jeg er stor fan af Lene Holme Samsøe, den Rosa, jeg har strikket til mig selv, er så absolut yndlingstrøjen for tiden. Jeg har også strikket fra hendes første babybog og nogle af de tidligere børnebøger, så jeg vil super gerne vinde de to nye bøger.

 4. Fedt! De røg på ønskelisten straks jeg så dem, så jeg ville da mægtigt gerne vinde dem og komme i gang med lækkert strik til lillefisen med det samme!

 5. Åh hvilken skøn præmie. Hende Lene er bare så dygtig 🙂
  Kh Louise
  louiseplohn(at)rocketmail(dot)com

 6. Jeg er overhovedet ikke en vinder. Måske har jeg for meget held i kærlighed?! 🙂 Men man skal ikke holde sig for fin til at prøve eller ønske, for jeg vil så utrolig gerne bladre i de bøger og vælge mønster efter mønster og slå masker op i flæng!
  Bedste hilsner
  Ida

 7. Jeg har lige nu Lene Holme Samsøes tværstrikket poncho på pindene, men vil da meget gerne bytte den ud med oget strik til mine børn, når jeg er færdig med den.
  Kh. Lene

 8. Ihh, krydser fingre for at jeg er heldig 🙂
  Har jo nærmest slidt “Babystrik på pinde 3” op 😉 Og bliver da så absolut nødt til at have fingrene i begge de nye eksemplarer 🙂

 9. ÅH dem ville jeg gerne vinde! Jeg er lige gået igang med at lære at strikke, og det er da den perfekte motivation! Og i mellemtiden kan min mor få lov at låne dem, så kan det være hun kan slippe de uformelige 90’er mønstre hun altid bruger;-)

 10. Efter jeg havde læst dit indlæg igår havde jeg besluttet at jeg ville købe bøgerne – men nu prøver jeg lykken først her og ser om jeg kunne være så heldig at vinde dem i stedet 🙂

 11. Sikke en fantastisk præmie! Den vil jeg altså virkelig gerne vinde. Hjerteblusen ville være lækker til Fleur som cardigan. 😉

  Kram

 12. De bøger ser bare så spændende ud, jeg er faktisk lige nu ved at strikke en Bella-trøje fra den første bog “Babystrik på pinde 3”. Jeg krydser fingre og håber meget at vinde!

 13. Ih det er jo den perfekte præmie til mig – med en datter på 4½ og to babyer i maven vil begge bøger sagtens kunne bruges 🙂
  KH Dorthe

 14. Arrrj, hvilken skønne strikkebøger. De kan næsten gøre det ok, at efteråret står for døren, så man kan få gang i strikketøjet og de uldne sokker.

  Kh,
  Anne

  Awl@nypost.dk

 15. Tror bestemt jeg kan finde en plads til dem i mit hjem, og ikke mindst noget at bruge dem til.
  Mai-britt

 16. Uhh – dem må jeg da have fingrene i til vores kære farmor der e super dygtig og forkæler de kære små med strik;o)

  Hilsen Anne Skjødt (anness@live.dk)

 17. Sikke et held at jeg endnu ikke har nået at købe disse to bøger, for er det da vist min tur til at vinde. Krydse fingre, så jeg også snart kan komme ud og købe garn til de nye projekter.

 18. Hvor er det sjovt! Jeg har I dag siddet og ledt nettet igennem efter strikkebøger med tøj til de mindste, for jeg vil lære at strikke 🙂 Håber jeg vinder 🙂

 19. Wow hvor er de lækre! Dem vil jeg vildt gerne vinde, da jeg har børn i begge aldersgrupper 🙂

  Mange hilsner
  Tina (tina_pedersen@yahoo.dk)

 20. De bøger er bare SÅ fine, er nødt til at eje dem uanset om jeg selv må købe eller er heldig at vinde. Der er de fineste ideer i som er skønne at kigge på uanset om man har små børn eller ej.
  Tak for alle dine gode, sjove, alvorlige og eftertænksomme “skriv”, holder meget af at læse med på din blog.
  Venlig hilsen
  Pi@

 21. Sikke en fantastisk give-away. Jeg har Lene Holme Samsøe´s ‘Suveræn Strik’ til voksne, og vil elske at gå i kast med en af de mange fine børnemodeller til Karla.

 22. uhhhh me like 🙂 jeg hopper lige op på bordet herinde og danser en støvledans og fløjter til .. så er jeg sikker på du har set mig 🙂
  hav en skønherlig dejlig dag og please .. pick me <3

  June

 23. Fantastisk give-away! Dem vil jeg gerne vinde – har en lille mand på snart 4 mdr som godt kunne bruge et par trøjer!

  Kh Lene (mail@lenekirkegaard.dk)

 24. Dem gad jeg godt at vinde! Det kunne være fantastisk at fatte pindene igen efter en længere pause og gå i krig med de skønne opskrifter! 😉
  De bedste hilsner,
  Gitte (gittegylling@gmil.com)

 25. Elsker Lene Holme Samsøes opskrifter, og jeg ville kunne glæde en masse unge mennesker med hjemmestrikket baby- og børnetøj. For jeg er begyndt at lave en kurv hvor jeg strikker til de helt små mennesker af mine rester, min søde datter på 22 år har efterhånden en del veninder som allerede har fået søde små puslinger og de får så lidt fra kurven ind imellem, og de bliver simpelt hen så glade for at jeg har gidet at lave noget til deres små pus. Så bøgerne vil være med til at glæde mange på én gang hjemme hos mig ;0)
  KH tina@alitor.dk

 26. Jeg skynder mig også at kaste en kommentar i puljen i håb om et nyt strikkeprojekt, Mvh Sarah (slan)

 27. Det kunne være dejligt med noget inspiration så jeg kan komme igang med at strikke igen.
  Mvh.
  Winnie (winnie@prolyd.dk)

 28. Uuuuh ja tak, ja tak, ja tak!! Så skal der beundres, strikkes, prøves, voves!!! Og de opskrifter, som mine strikkehænder ikke kan gennemskue, kan min mors fantastiske-70’er-strikkehænder, helt sikkert klare! Krydser alt hvad jeg kan;-)

  Cecilie

 29. Uhuh men det er jo mig der skal vinde de to bøger. Det passer med at jeg kan strikke til begge mine unger. X’er for at jeg vinder.

  FruF (fruforstad@hotmail.dk)

 30. Jeg vil meget gerne vinde de to strikkebøger, jeg trænger netop til noget nyt strik til efteråret til mine 2 unger! Venlig hilsen Signe (segehub@gmail.com)

 31. Hej rappe rappedikke. Jeg må sige at jeg også tilslutter mig muligheden for at vinde din giveaway med de to Lene Holme Samsøe. Uh jeg håber det bliver mig som er den heldige vinder. Mange strikkende hilsner fra en mor til en etårig og en treårig.
  Min mail : lottekramer@live.dk

 32. Så gør du det igen Christina – begejstrer os alle med dine skønne ord og billeder. Bogen med strik til børn i alderen 3½-8 passer perfekt herhjemme hvor to af poderne er i den alder.
  kram fra Betina.

 33. Er gået igang med priktrøjen fra babystrik på pind 3 – og de to nye bøger vil passe perfekt som efterfølger hertil…
  (anne-mdr@hotmail.com)

 34. Jeg glæder mig så meget til at se de to nye bøger, og håber jeg vinder dem! Den første er i hvert fald blevet brugt flittigt.

 35. Jeg er også vild med Lene Holm Samsøe – og ville blive lykkelig for en ny smuk og gennemtænkt strikkebog – særligt den for de større børn (ikke flere babyer til mig 😉 )

 36. Hold da helt op der er mange der gerne vil vinde – men jeg vil endnu mere gerne hellere vinde end alle de andre tilsammen. Det ville være fantastisk. Det er egentlig bare den til de større børn så må den til babyer gerne glæde en anden. Jeg er så klar til at vinde. Kh Bente

 37. Ih, hvor ser de fine ud. Dem vil jeg gerne vinde, så min mor kan strikke en masse lækkert til mine børn. 🙂
  Mange hilsner
  Louise

 38. Dem vil jeg gerne vinde! Og så dele med min mor, så hun får børnestrik, som tak for altid at være sød og flittig til at strikke til alle 6 børnebørn. Og så vil jeg selv kaste mig over babystrikken og kreere noget blødt og lunt til min lille nye, smukke nevø.

 39. Arh Christina. Det ville da bare være super, super fantastisk at vinde!!!! Så kan både undertegnede og mormor rigtig komme på arbejde.

  Krydser fingre.

  Kh

 40. Dem vil jeg virkelig gerne have fingrene – og strikkepindende – i. Har fået gang i strikketøjet efter lang tids tøven, så de ville gøre lykke her 🙂
  Helle Dreier

 41. Jeg ville elske at vinde disse bøger. Så ville jeg sidde hele vinteren igennem med strikketøjet i skødet, og ende kærlige tanker til alle de skønne indlæg om stort og småt – og især om dig selv og din familie – jeg har læst her på din blog <3

 42. En skøn give away………. Strikker meget og nu også til Mødrehjælpen. Kunne derfor være skønt med inspiration og opskrifter til baby/barn.

 43. Åh, jeg vil gerne blive bedre til at slå mig ned i sofaen om aftenen. Og nu hvor efteråret nærmer sig, melder strikkekløen så lige så stille. Der ser ud til at være rigtig mange fine opskrifter at vælge imellem her 🙂

  Kh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.