Kirsten blev en dreng

I torsdags løb jeg tør for shorts til Alfred og måtte ty til selvhjælp. Så jeg forvandlede CentiLongs Kirsten bukser til et par loose baggy shorts med opsmøg af resterne af koboltblå tyndt isoli. Bukserne var syet på en time og med nåede at komme med på vores tur til København. 
CentiLongs Kirsten bukser har du nok mest set i fast stof på små pigerumper i form af kære bloomers med flæser på lommerne. Jeg havde endnu ikke set bukserne syet op til drengene – og hvor jeg nu havde mønstret i nærheden, måtte jeg prøve det af. 
Jeg har klippet delene ud uden sømrum for at undgå, at shortsene skulle komme gående med Alfred og ikke omvendt. I strækstof bliver mønstre til faststof nemlig ret hurtigt for voldsomme og alt for store. Jeg har givet dem lidt mere længde til opsmøg og derefter overlocket delene sammen. Nemmere bliver det ikke. Bukserne passer helt perfekt!
Jeg har ikke fået knipset et billede af Alfred i shortsene. Men med den kommende solrige, varme weekend er jeg sikker på, at det kan nås endnu!
Og ja – jeg ved godt, at der er meget blå stemning på billedet – Alfred er ret glad for den farve. 

5 thoughts on “Kirsten blev en dreng

  1. Hvor er de lækre! Og fedt outfit i det hele taget.

    Glæder mig til den dag jeg også kan sy shorts på en time. 😉

    Kram til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.