Grundglad

Er der noget jeg er betaget af i øjeblikket, så er det varme, skrappe farver. Helt og aldeles “pigefarver”, – hvis der efterhånden er noget, der hedder dét? 
Klare farver som især orange, pink, karrygul, koral og hindbærrød får mig til at smile og føle mig glad. Jeg tænker dog, at farver ikke er årsag til min glæde – det er nok mere farverne, der bekræfter mit humør pt. De røde farverne virker i øjeblikket på mig, som Is-bilen virker på vores unger. Fanger min opmærksomhed og bliver en plage indtil jeg får slukket tørsten.
Idag har vi stort set bare været til i haven. Vi har hygget, slappet af, leget og bare nydt at være hjemme uden at have planer. Mens Alfred lå og sov under vores birketræ, sneg jeg saks, stof og papir ud til havebordet. Længe har Lis og jeg snakket om, at få noget tøj til voksne ud med CentiLongs signatur på, så jeg gik i gang med at få idéen ud på papir. Måske du allerede har fået et sneek peak på instagram? Ellers lover jeg, at fortælle meget mere på torsdag, hvor vi løfter sløret for vores planer.
Farven hindbær er noget af det skønneste, jeg længe har været i nærheden af. Især hvis det kommer i form af blød og fint isoli med struktur – eller via roserne på terrassen . 
Jeg har støvsuget dagen for smukke sager, der kalder på lige netop min grundstemning. 
Grundglad

Tak til Pickwick for smagsprøver og gavepakke fra Eva Solo
Vil du dele dine yndlingsfarver og stemning?

14 thoughts on “Grundglad

  1. Fantastiske fregner! Ved godt at mange fregnede lidt ser dem som en plage, men fregner (nok fordi jeg ikke selv har dem) får mig altid i godt humør – lige som din hindbærfarve 🙂 – fordi de betyder sol og sommer.

    • Hej Marina – jeg har aldrig været træt af mine fregner. Faktisk elsker jeg, at Ida også så småt begynder at få nogle.. det er så kært! Tak for din søde kommentar. kh C

  2. Nuij, en skøn farve. Jeg ELSKER hindbærfarvet, men ser alt for sjældent stof i den farve. Hvor har du fundet det skønne isoli henne?

    • Anita – nu venter vi lige på nogle dage, hvor vi IKKE har lyst til at komme udenfor – og så sker der noget. Mønstrene er justeret – de skal bare lige tegnes op og sendes til grafikeren. Vi glæder os også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.