Mandagsoutfit

Mandagsoutfittet – dog fotograferet i går.

Jeg er slet slet ikke mindet for at være en modeblogger, men I skal da lige se, hvor fin en buks det blev til i går. Jeg er vildt glad for dem! Mønstret er hjemmegjort, men jeg har været mange sider igennem for at nærme mig et model der ligner. Onion har en berberbuks 004, der godt kunne være et alternativ til disse, hvis du skulle få lyst til at sy et par tilsvarende. Info for materialer finder du i forrige indlæg.

Bukser – Rappedikke, Cardigan i angora fra Second Female Odense, T-shirt fra H&M, Sandaler fra Birkenstock

Nu vil jeg køre på job. Kan I have en dejlig dag derude?

27 thoughts on “Mandagsoutfit

 1. Ville virkelig elske at have dit mandagsoutfit. Det er lige tilpas enkelt, farverigt, afslappet. De bukser er skønne. Kan de også laves i endnu tyndere materiale?

 2. PIIIIIFFFFFT !!!
  Du ser skide godt ud – lækre bukser, sådan nogle ville jeg også ELSKE at rende rundt i 🙂
  Også dejlig dag til dig.
  Kh. Malene

 3. Hvor er du lækker i det outfit! Så fede bukser, ærgerligt at jeg hverken kan sy eller er så slank at modellen ville gøre noget godt for mig 🙂

 4. Så fin! Liker alt jeg Ü De fine buksene du har laget, fargen på cardigan, fine du!!
  Jeg må si meg veldig enig med innlegget ditt under her. Jeg får stadig høre: Har du kjøpt deg nytt nattøy? Men ærlig talt, hva vet vel min mann om mote og denslags? Jeg prøver å ikke ta meg nær av det lengre ihvertfall! Ü
  Det stoffet må jeg se om jeg kan sikre meg når jeg er tilbake i Norge igjen. Bare noen dager igjen i herlige Danmark… *sukk*

 5. Meget flotte bukser! Ville gerne kunne sy sådan nogle – men jeg er vidst bedst til at købe! Cardiganen, er det den model der hedder Emmy Knit og i farven gul-orange? Farven ser helt anderledes ud andre steder – super flot til dig!

 6. Fedt outfit og super fede bukser. Er det mon nogle som du vil dele/sælge mønstret til. Vh. Trine

 7. Åhh christina du skal da sælge det mønster til de fede bukser i “centilong” har flere af de andre mønstre og mangler lige dem her til MEEEE 😉 kan godt sy til voksen nu !!! 38/medium 🙂 Sommer hilsner til dig Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.