Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Model for en dag |

Model for en dag

Marie har været model i dag. Den lille generte pige sagde sørme ja til at deltage som børnemodel i Alt om Håndarbejdes Julemagasin 2013. Min kollega bookede hende – og hun sprang ud i det. Det er f.. sejt!
Der er ingen tvivl om, at det var en udfordring for hende. Men eftersom at det var første gang, en fremmede fik lov til at tage billeder af hende – så gjorde hun det virkelig godt. En meget smiiilende ung dame med et godt glimt i øjet. Stolt mor, kan I nok høre.
For første gang skulle jeg også stå “bagved” som mor – og havde derfor ikke en finger med i foto-spillet – bedst af alt var det, at jeg forduftede, så pigen kunne klare det selv.  
Så jeg glæder mig mindst ligeså meget som Marie til at se billederne 🙂 Dertil må jeg sige, at det sgu var lidt underligt at træde ind i et hjem pyntet på til jul. Men jeg blev faktisk ret imponeret – både over hjemmet, stilen og ikke mindst de styles vi har med! Jeg glæder mig specielt til en af julekjolerne til voksne. Den var blevet så fiiiin – lige min stil!
Nej – det er da lyv – jeg glæder mig da mest til at se billederne af Marie! Selvfølgelig!!

10 thoughts on “Model for en dag

  1. Så pæn og sød Marie ser ud! 🙂

    Jeg kan virkelig godt følge dig i at det er super mærkeligt at træde ind i et julehjem midt i maj måned. Men jeg tager dine ord for gode varer og ser frem til hvad julenummeret kan byde på – ud over Marie. 🙂

  2. Skønne store pige! Det glæder jeg mig til at se (og udbeder mig også en reminder;) Hvor er hun smuk – det lidt krøllede smil, der spiller helt op i øjnene..
    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.