Kærlighed

Jeg skulle tage et billede af Ida i går – for at vise en jerseykjole, jeg syede til hende forleden aften. Men da jeg stod og skulle få styr på Statsmedisteren i hendes mest overgearede time, kom Alfred ind i vores radius og ville være med. “Mig billed, mor – Afad med?” 
Og egentlig blev jeg afledt af ungernes charme.
Og kærlighed!
Hvis man tænker på, hvor tit de tottes – så varmer det virkelig, at det forsvinder lige så hurtigt igen. Sådan er det vel med søskende? Og hvor var det heldigt, at jeg stod med kameraet lige netop dér! Billederne siger alt!
Kjolen
Jeg elsker det design! Både til børn og voksne – damer ikke?! Jeg har selv en lignende fra Moss Copenhagen, som jeg bor i for øjeblikket. Og da jeg fald over denne model i Burda 10/2011, fik jeg lynhurtigt klippet delene ud i stof, der egentlig var tiltænkt bukser til Alfie.
Desværre drillede halskanten mig! Eller min coverlocker gjorde. Jeg kunne have kastet både maskine og kjole ud af vinduet, efter at jeg havde sprættet en syning op 2 gange. Normalt styrer jeg min maskine med god hånd, men lige den aften var vi ikke venner. Det ses på vrangen! Og jeg har det sådan, at mit arbejde også skal se godt ud med vrangen ud. Er det ikke godt nok, er det indimellem årsagen til, at mit arbejde bliver smidt ud!
Så jeg hopper altså på modellen igen. Både fordi jeg har brug for forsoning med maskinen og modellen, men også fordi den sagtens kan tåle at blive syet op igen.
Jeg har bestilt 3 forskellige jerseystoffer hjem til Ida. – Måske den bliver skamsyet, så jeg ender at blive træt af den?
Jeg har endda også købt stof ind til en udgave til mig selv. Jeg tror ikke, at der er så mange ben i at lave den selv.
Lørdag aften skal jeg nemlig bare sy! Være kreativ! Og nyde at jeg er alene hjemme med ungerne og har hele aftenen for mig selv!
Rigtig god weekend til jer alle.

Hvis nogen af jer tænker, at den kjole er noget I vil sy, så har Mini-Krea har et mønster til de mindste piger, der minder lidt. Ellers kan man låne Burda bladet på biblioteket. 

13 thoughts on “Kærlighed

 1. Hvor ser de bare søde ud og super flot kjole. Jeg står lige netop og mangler sådan noget stribet stof, hvor er det købt henne?

 2. Hvor er de altså skønne Christina, det er jo slet ikke til at stå for.
  Kjolen er også rigtig fin og jeg er sikker på at den næste bliver helt perfekt efter din smag;)

 3. Sikke skønne billeder!!:) Kønne unger…
  Og lækker kjole. Flot snit og stof. Hvor køber du lækkert jersey henne uden alt for meget print?
  God weekend.
  Knus Anne

 4. Super skøn kjole – og vildt charmerende fotomodeller 🙂 Elsker ny inspiration til kjoler… Min datter på 5 hader nu pludselig at have andet end kjoler/nederdele på…

 5. Søskendekærlighed/slåskampe kender jeg alt til. Det kan varme så meget og pludselig drive en til vanvid, hihi.

  Kjolen er virkelig sød, og den ser rimelig nem ud for mig. Jeg har ikke prøvet at syg i jersey-stoffer før. Jeg er lidt bange…

 6. Skønne unger! Skøn kjole! … Men når det så er sagt, er det altså også en kunst LIGE at ramme det rigtige øjeblik og den rigtige vinkel!
  Du er sej ved symaskinen, men da godt nok også bag kameraet!

  … Og tak for skøn blog og god inspiration!

 7. Sikke nogle dejlige billeder! Jeg har ikke kommenteret her før, men kigger ofte med og kan utrolig godt lide den stil, du syr i. Så kjolen faldt jeg pladask for til min datter (har lige det samme stof liggende på lager:-))og skyndte mig ind på Burdas hjemmeside for at se, om man kunne finde mønsteret der. Og det fandt jeg, så hvis andre også gerne vil købe det (det købes som download), så kan man altså finde her: http://www.burdastyle.de/burda-style/kinder/maedchen-kleid-haengerchen_pid_298_6534.html.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.