Vind et gavekort til Rawmakeup

Kender du Rawmakeup? Måske du har set, at jeg har skrevet om dem før? Om ikke andet, hvis du sætter pris på rene og naturlige produkter af meget høj kvalitet, så læs videre. 

Rawmakeup.dk er en online makeupbutik, hvor  du kan vælge mellem rene og naturlige makeupprodukter og samtidigt nyde det eksklusive og varierede udvalg. Jeg har selv været forbi shoppen utallige gange og har efterhånden fået samlet mig et sortiment af produkter min krop også er taknemmelig for.

Mine favoritter er klart Dr. hauschka´s makeup og pleje produkter. Specielt mirakelmidlet Dr. Hauschka Body Silk – ligger nr. 1 på min liste. Jeg bruger kropspudderen som tørshampoo på dage, hvor jeg ikke når en hårvask, men Body Silk kan også bruges som mild deodorant, som opfrisker til ansigtet; giver den lidt fedtede hud et fint udseende, og er også fin til babypleje.
Og nu hvor vi går foråret og sommeren i møde, så finder vi neglelak frem i skønne farver. Jeg er ret begejstret for Acquarella Neglelakker – især farven Sparkling Cider. Om Acquarella står der:

En farverig og chic neglelakserie – det sikreste og reneste neglelakmærke på markedet!Acquarella neglelak er baseret på vand og indeholder ingen af de giftige stoffer og kemikalier som de konventionelle neglelakker ellers gør.Indeholder ikke parabener, DBP, formaldehyd eller toulen-og kan derfor også anbefales til allergikere, gravide, eller ammende.

Eller hvad med Rawmakeup´s spritnye læbe-serie fra Figs & Rouge
Når du nu lige om lidt springer videre til webshoppen, så kig på Figs & Rouge´s Coco Rose Lib Tint – der giver læberne en diskret og sofistikeret lyserød farve. Jeg er vild med den!

Inden jeg kommer for godt i gang, så vil jeg i stedet overtage styringen til jer læsere. I har nemlig mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr til Rawmakeup. Det handler blot om at kunne vælge!

Det eneste der kræves for at deltage, er din kommentar under indlægget her. Jeg trækker vinderen søndag d. 14. april. I mellemtiden kan du tjekke sortimentet ud hos Rawmakeup eller følge deres blog – og få inspiration til sunde og naturlige makeup og plejeprodukter.

252 thoughts on “Vind et gavekort til Rawmakeup

 1. Jeg vil meget gerne deltage i denne skønne give away.
  Jeg har det svært med at finde noget uden alverdens ting og sager i makeup omkring mine øjne. Så jeg er ofte uden mascara, når jeg skal ud. Ellers er jeg meget glad for produkter fra Young Blood, og ikke mindst Dr. Hauschka. De andre mærker kender jeg kun af omtale.
  Jeg lægger ihvertfald et lod i kurven. Kunne vældig godt tænke mig at prøve nogle af de andre mærker, som de har hos Rawmakeup.

  Rigtig god søndag.
  Jeg skal skynde mig ud at samle ind.
  Mvh.
  Birthe R. Nygaard
  birthe.gug@live.dk

 2. Jeg har ikke prøvet at handle hos dem endnu, men jeg vil da rigtig gerne støtte et firma, der gør det nemmere at få fat i rene og lækre produkter. Så kan den fire årige også få lov at låne, uden at jeg får dårlig samvittighed.

 3. Skønne produkter uden kemikalier – åh det ville være skønt. Jeg lægger et lod i kurven og håber at jeg får lov til at prøve nye, skønne produkter af…

 4. Jeg er ret bevidst om hvad jeg vælger at bruge af skønhedsprodukter, men sminke er nok et af de steder hvor det halter, det kunne være spændende at vinde og prøve 🙂

 5. Med allergi overfor både parfume og parabener er det jo lige en konkurrence for mig!! Jeg er med og krydser alt, hvad krydses kan 🙂

 6. Jeg er også med! Har i årevis brugt Dr. Hauschka og er ret vild med deres produkter, men kender ikke de andre og vil rigtig gerne prøve.

 7. Jeg vil vinde:-) og hvis jeg vinder vil jeg nok have svært ved at vælge:-)
  God søndag!
  Hilsen Mette (mette_green@live.dk)

 8. Det lyder spændende – det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Dejlig giveaway. (Charlottej05@hotmail.com)

 9. Jeg synes det er utroligt svært at finde make-up, som selv jeg kan stå ved.
  Så super dejligt med denne giveaway!

  (daniellalind@live.dk)

 10. Jeg vil gerne vinde dette til min skønne gravide kæreste. Hun har også brug for at føle sig lækker, især nu hvor hun skal være mor!

  Min mail er forresten: waynue@live.dk

 11. Jeg deltager gerne med 1 lod 🙂
  Make-up uden parabener osv er et MUST nu mens jeg er gravid 🙂

  Maria (mariabagh@hotmail.com)

 12. Usj, det ville være skønno! Jeg er temmelig øko-hys – både når det kommer til det, jeg indtager, og det, jeg smører mig ind i.

 13. Det ville være så lækkert. Håber, krydser og håber igen. følger bloggen med stor glæde

 14. whauuuu sikken en skøn give away og jeg er mega Allergigger så det ville være skønt med noget som jeg også tåler . jeg følger også med på din bloglovin… krydser mine finger

 15. Handler der i forvejen, og ville da være helt fantastisk med økonomisk støtte til næste køb 🙂
  Mvh Allis P
  (allis@helseservice.dk)

 16. Elsker når der er omtanke med i produkterne. Herhjemme lever økologisk og køber tøj mad og møbler og personlige produkter der er udfra det perspektiv – vi tænker på miljø og vores kroppe – og ville da være et skarn hvis jeg ikke ville ligge billet ind på raw 🙂

 17. Åh jeg er vild med deres webshop, og har også handlet der. De har lækre produkter til gode priser 🙂 Vil meget gerne deltage. Jeg bruger Young Blood Mineral Make up, og det er helt klart min favorit.

 18. Jeg ELSKER RawMakeup og har efterhånden købt en del produkter :o) Produkterne er fantastiske, priserne er overkommelige og leveringen super hurtig :o) Så jeg deltager med glæde i konkurrencen og krydser fingre for at jeg er den heldige vinder :o)

 19. Jeg nægter at smøre kemikalier og andre underlige stoffer på min hud – så det vil være skønt med et gavekort til rene produkter.

  Jeg vil helst ikke oplyse min mail her – men skulle jeg være den heldige,sender jeg selvf. min mail.

  Delt på FB.

  Vh.
  Anya.

 20. Uha hvor fedt! Jeg er selv stor fan af youngblood og jane iredal! Jeg deltager helt sikkert!

  mvh.
  Josefine

  (josefine_lund@hotmail.com

 21. Jeg eeeeelsker Rawmakeup.dk og er trofast kunde. Så jeg vil mægtig gerne vinde, så jeg kan få flere lækre produkter:)

 22. Elsker elsker elsker jeres produkter og min datter på 10 år har det på samme måde, da hun nu må få neglelak på til særlige lejligheder :-). Ihh hvor “vi” håber at vinde 🙂

  <3
  RIKKE

 23. Forsøger lige igen og får det hele til at hænge sammen: Jeg eeelsker Rawmakeup.dk og er en trofast kunde. Så jeg vil mægtig gerne vinde, så jeg kan få glæde af endnu flere lækre produkter. Og så vil jeg da lige undersøge denne blog nærmere.

  Mette (mettelykkepedersen@gmail.com)

 24. Hvor er det skønt at læse, at så mange mennesker er bevidste om at bruge gode produkter… På den måde beskytter vi vor verden og vore individer. Jeg ønsker alle held og lykke med konkurrencen… De kærligste hilsner til alle, der tænker på vores velfærd og jord…

 25. Hej Christina. Jeg er meget forsigtig når jeg vælger produkter til mit ansigt jeg vil hellere betale lidt mere end gå på kompromis. Jeg er lidt i tvivl med makeup da jeg ikke rigtig kan finde mig tilrette vil gerne have lidt farve uden at være malet. Jeg håber at vinde så jeg kan prøve lykken med dette. KH Pernille Frandsen pesfr@hotmail.com

 26. Jeg prøver også at gå mere og mere over i den ‘sunde’ boldgade, men det er ikke alle produkter, jeg er lige begejstret for, så det kunne være fedt at vinde og prøve nogle flere af dem, der ikke giver dårlig samvittighed. 🙂 marie-louise@ zenger.org

 27. Jeg forsøger at købe så naturligt som muligt – altid. Desværre er det først nu, at der er begyndt at komme flere af disse produkter på gaden, og dem der er, er normalt dyre. HELDIGVIS er jeg begyndt at finde billigere naturlige produkter rundt omkring bl.a. i de større byer og Tyskland.. Desværre bor jeg selv i et mindre-bys område, langt fra grænsen. Har igennem længere tid fulgt rawmakeup, og gennem længere tid tænkt at jeg køber noget derfra, men det er desværre aldrig blevet til noget. Men med et gavekort er jeg overbevist om, at det nok skal blive til noget. 🙂

 28. Kender udmærket godt raw makeup, det er den side der har lige præcis de produkter, jeg ikke kan få i provins byen jeg bor i. Mit ynglings mærke er youngblood, og har kun hørt godt om alle de andre, så det ville klart være en mulighed for at prøve de andre produkter i shoppen også! 🙂

 29. Kendte ikke siden, men lækkert at der er kommet så meget fokus på de naturlige produkter 🙂
  Vil super gerne vinde, da jeg ikke særlig godt tåler make up og mange andre produkter der er fyldt med div skidt.

  Kig gerne forbi min blog og give away 🙂

 30. Har lige fundet hjemmesiden fordi jeg søgte efter negelakker til min datter uden alt for meget kemi i – det vakte lykke, så vil da elske at kunne bruge 500,- på deres hjemmeside :o)

  Hilsen Dorthe
  dortheerichsen@gmail.com

 31. Uhh det ville jo være en sand luksus at vinde sådan et gavekort! Jeg krydser finger…
  Smil M (maria_ranch@hotmail.com)

 32. LÆKKER GIVEAWAY, CHRISTINA! Jeg er med 😉 Vildt nok med alle de kommentarer – sejt at have så velbesøgt en blog!

 33. Har aldri hørt om dette nettstedet, og vil helt klart være med på dette lotteriet!
  Og jeg skal helt klart sjekke ut Body Silk-produktet. Det hadde jeg ikke hørt om før, men jeg er veldig glad i merket! Takk for en fin give away Ü

 34. Som alle andre, vil jeg selvfølgelig også gerne vinde. Elsker rawmakeup.dk; ikke mindst fordi, jeg nu kan købe make-up til min fars kone, der kan tåle noget nær ingenting 🙂

 35. Jeg er selv rigtig glad for deres produkter og gode service. Du skulle tage at prøve deres mineresse mascara, siden jeg prøvede den, har jeg ikke brugt andet.
  TB

 36. Min hud er rigtig irriteret for tiden. Jeg er sikker på, at de skønne produkter fra rawmakeup.dk, ikke vil få mig til at slå ud!

  – Marianne (mariannevas@hotmail.com)

 37. Haps:-) Er løbet tør for stort set alt, som kan give blot et strejf af lidt lækkerhedsfølelse. Vil vildt gerne afprøve Benecos makeuppen.

 38. Uhh, det vil være skønt at vinde sådan et gavekort. Elsker produkterne fra Youngblood og ville enormt gerne prøve de nye neglelakker du beskriver i indlægget. Krydser fingre 🙂

 39. Så er kommentaren smidt ud 🙂 Måske det blir til en tidlig fødselsdagsgave til mig? – Måske man skulle smug-kigge på siden, og se om der var noget jeg ikk kan undvære til mit kommende bryllup?!
  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

 40. Jeg er medicinstuderende, så jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er, at vi ikke fylder os med en masse kemikalier. Jeg har været inde og tjekke produkterne ud og det ser bare super skønt ud, så nu krydser jeg fingre og tæer, for at jeg bliver den heldige <3

  Pernelle Vogelius
  psvogelius@gmail.com

 41. Åh det ville være skønt at få lidt dullegrej, der ikke er fuldt af kemi. Er endelig blevet mor efter 4 års forsøg,hvor den slags jo har været bandlyst (og stadig er pga af amning), så jeg længes virkelig efter at kunne smukkesere mig lidt! Send det endelig den her vej! 🙂 Mvh Marie marieeli(a)gmail.com

 42. Virkelig skøn GiveAway! Rawmakeup handler med fantastisk make-up, og det gør det jo bare endnu bedre at det er helt uden parabener osv. 🙂 Hvor ville det være dejligt at vinde denne konkurrence! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.