Tunika

I påsken syede jeg denne her tunika til Ida. Mønsteret er japansk, nemt at gå til og rigtig fint.
Ida er lidt typen, der elsker at finde sine kjoler frem, så jeg var lidt spændt på, om hun ville blive glad for denne model, som ikke er helt så lang i det.
Jeg synes, at hun ser temmelig tilfreds ud.

Mønster: Happy Homemade Vol. 2
Stof: Phoebe – Liberty 

24 thoughts on “Tunika

 1. Hun ser da mere end tilfreds ud. 🙂 Og den klæder hende rigtig godt. Og stoffet er helt rigtigt – får hendes øjne til at stråle endnu mere. Smukke pige! 🙂 Jeg har lige bestilt to af Happy Homemade bøgerne, så nu glæder jeg mig da ekstra meget til at få dem hjem. Tror stilen vil være noget vi alle kan blive enige om her i huset – også den kræsne snart 4-årige. 😉

  • Måtte lige ind og tjekke ordrebekræftelsen (ammehjerne forever). 🙂 Nr 2 (som din! fedt, så kan jeg også kaste mig over en tunika til mindstemusen) og nr 5. Og så to andre: Check and Stribe og Girly Style Wardrobe. Og jeg kunne have købt mange flere!

  • Jeg købte dem på Etsy, hos pomadour24. Men det er jo en jungle! Sad og surfede i 100 år og til sidst valgte jeg bare en, som så ud til at have mange tilfredse kunder.

 2. Den er virkelig smuk – på den enkle og fine måde, som japanske mønstre mestrer til perfektion. Og så er det altså en fryd at se din lille piges smil og smuttende øjne. Hun er bare sød. 🙂

 3. Awww, Ida is just the sweetest! 🙂 She got that same sparkle in her eyes as Jamie! 🙂 Jamie said she´d love to be Ida´s pen friend 🙂 xo

 4. Sikke dog en fantastisk super sød tunika og ikke mindst modellen der har den på 🙂 Synes bare ikke jeg kan få linket til mønsteret til at fungere :/
  Go’ weekend 🙂
  Luise

 5. Smuk tunika til en mindst lige så smuk Ida. 🙂

  Jeg købte (endelig) en japansk sybog i går, så jeg kan få brugt noget af alt det smukke liberty jeg har indkøbt. Så jeg GLÆDER mig til at posten kommer med bogen. Det var virkelig en jungle at vælge – og vælge den man tror er den fineste. Jeg brugte timer på at beslutte mig, og endte med at bestille “everyday girls clothes”, som ser ualmindelig fin ud ift. pigemønstre. Inklusiv porto fandt jeg den billigst på ebay (frem for etsy). 🙂

  Har du syet andre modeller fra din japanske sybog?

 6. Hvor er hun bare sød. Og meget fin i den Tunika. Men det er også bare god til at sy 🙂 Jeg har selv været meget glad for nogle bukser du solgte mig til min datter for læææænge siden. Og dem der har overtaget dem efter os, var også ret vilde med dem 🙂

 7. Utrolig fin tunika! Og lekkert stoff Ü Og den søteste modell!!
  Det er mye fint i japanske bøker, både søm, hekling og strikking.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.