Jakke til Ida

 Hey derude – jep jeg lever stadig. Hovedet oven vande – tungen lige i munden. Er det ikke sådan man siger, når det hele går stærkt og man forsøger at følge med?

Det er helt åndsvagt hvor travlt, vi har det i hverdagen. Måske det “bare” er sådan dagligdagen er? Om ikke andet – tiden flyver afsted med godt job, søde unger, dejlig mand, hus, have og I ved – det vanlige. Den lille ekstra detalje på dagene er, at mit humør er i top. Jeg er godt og grundigt grundglad.

Jeg får ikke kreeret ret meget i øjeblikket. Desværre. Tiden er ikke til det – og når ungerne er lagt i seng, så er jeg træt! Big time busted!

Dog fik jeg lavet en forårs jakke færdig til Ida, som jeg var startet på i sidste weekend. Det var egentlig en “officer” jakke med belægninger fra et Burda blad fra 2012 – en rigtig sød sommersag. Men da jeg så snittet og de mange fine detaljer, slog det mig, at jakken gerne skulle holde til mere en blot varme sommerdage. Jeg fik lagt lidt ekstra søm til og gik i gang med at quilte den.

Jakken blev færdig i lørdags og mønstret er gemt til senere – for den skal absolut laves igen! Modellen er kort og taljeret – og super kær til den lille Statsmedister.
Jeg har syet jakken i en støvet blå hør/viscose og foret den med Liberty´s Poppy and Daisy 

17 thoughts on “Jakke til Ida

  1. Fed model! Virkelig lækker jakke og helt rart at se noget andet end de typiske quiltede jakker til ungerne. Der er lige som mere kant i denne her. Virkelig flot Christina!

  2. Uh skøn jakke – lige en for min lille pige 🙂 Kunne du evt nævne præcist hvilket burda blad fra 2012, du har mønstret fra? Man kunne jo fristes til at låne det på biblioteket 🙂

  3. Efter at have fraværende her i Blogland i en periode, håber jeg nu at vende lidt tilbage. Først må jeg sige, at det er en wonderfull top du har fået dig her hos Rappedikke!
    Og så er det da bare herlige billeder af Jeres datter!!
    Skønt at poppe forbi her igen!
    Med tak og hilsner fra Helle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.