Påske

Vi er lige kommet hjem efter en uge i Vejers. Vi har slappet af og nydt at være lidt væk fra dagligdagen.
De første par dage var jeg alene med ungerne og fik hentet det nærvær hjem, som jeg (vi) har være foruden de to uger inden påske, hvor jeg var på job i KBH. Da H stødte til os, blev cirklen dog lukket igen.

En uge ved Vesterhavet gør underværker! Der er enormt smukt og barskt – selvom at fralandsvinden, som har været over vestkysten de sidste dage, får havet til at virke mindre overvældende. Bidende koldt var det dog alligevel.
Hjemme igen og fyldt dejligt op.

Håber I nyder ferien ligeså meget som vi gør.

8 thoughts on “Påske

  1. Ej jeg elsker også at være ved Vesterhavet. Vi ligger tit på camping i Blåvand ;O) Sådan en uge giver da fornyet kræfter og glæde, ikke ? Her har vi travlt med at sætte i stand, men når vi er færdige, så tror jeg også vi skal til Vesterhavet…jeg længes, når jeg ser dine billeder. God påske. Kh Helle ;O)

    • Hej Helle – forstår godt at man vælger Vesterhavet som campist (også) – vi så en masse der var ovre og sætte deres vogn op. det må have været frygtelig koldt at sidde påsken over i sin campingvogn. Men afsted med jer Helle – skønt er det altså!

  2. Sikke nogle smukke billeder af dine skønne børn – er det dit nye kamera? Du tager i hvert fald rigtig gode billeder. Kh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.