Norlie

Jeg har som en del andre bloggere også fået frit valg på alle hylder af Norlie´s nye sommerkollektion. 
Egentlig syntes jeg, at det var svært at vælge tøj ud, da jeg kunne have hapset det meste af butikken, hvis det stod til mig. 
Jeg har altid været begejstret for Norlie´s tøj! Kvaliteten er super, designet i top, og i materialer der er anvendelige for børnene. Så nu hvor deres koncept har ændret sig fra butikssalg til event og netsalg, så er priserne lidt nemmere at gå til. Hvilket jeg er ret glad for – nu hvor vi jo har valgt at sætte tre unger til verden. 
Ida og Marie fik lov til at vælge deres modeller. Ida valgte en gul top og Marie en buksedragt med prikker. Alfred skulle have en skøn pullover med grønne striber.
Nu vil vi bare have et varmt forår, så pigerne også kan komme i deres fine tøj!
Tøjet jeg omtaler i indlægget har jeg fået foræret. Ord og billeder står jeg selv for.

7 thoughts on “Norlie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.