Bukser

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft tid til at sidde ved min symaskine. Den sidste tid har været så vild, at jeg slet ikke har haft trum i mit hoved til at finde på, klippe ud og sy sammen. 
Men hold op hvor har jeg dog savnet det.
Påskeferien er begyndt og jeg har besluttet, at jeg skal koble fra 100%. Idag fik jeg syet bukser. Et par til Ida og et par til min venindes datter Elise. 
Mønster og stof fra Stof2000: Chris-bukser + jersey med stjerner.
Jeg er ved at være lidt træt af den buksemodel. Alfred og Ida har 3 par hver. Nogen der har idéer til en ny model, jeg kan skam-sy? 
Husk at følge bloggen via Blogloving – nu hvor Google Reader lukker ned. Noget helt nyt, jeg selv skal vende mig til. Men jeg synes faktisk, at det ser simpelt og lækkert ud.

24 thoughts on “Bukser

 1. Hej Karen – ja den jersey med stjerner er så skøn! Den kunne godt have brugt lidt tyngde, men perfekt til sommer.

  Jeg må tjekke minikrea. Jeg har prøvet deres mønstre af tidligere, men det er nu lang tid siden sidst. Har du en favorit?

 2. De er nu rigtig fede i det stjernestof 🙂 Jeg har ikke selv prøvet det mønster, men har hørt at det er enormt bredt i det. Synes du også det?

 3. Jeg har syet nogle få par af Chris-buksen, men skal også ha´ lavet lidt om på dem. Lidt bredere ben forneden og lidt mindre fylde foroven, så skal det nok blive godt.
  Jeg skal til at eksperimentere med kontraster, det kan vist blive meget fedt.
  God jagt og god fornøjelse.
  Kh .Lene.

 4. Ih, hvor er de fine C.! Jeg kan godt følge din ambivalens ift Chris – og jeg kigger også jævnligt efter et nyt buksemønster at kaste mig over…men man drages, gør man ;-). Stof og Stil har vist også lavet et nyt jogginghængerøvsbukse mønster – ganske plain – men jeg har ikke selv prøvet det, ej heller stødt på det i blogsfæren, så pasform mm kan jeg ikke udtale mig om. Jeg kan dog anbefale Skinny Jeans Pattern fra Peek-a-boo – så skinny som de kan blive uden lynlås. Jeg har dog kun prøvet mønstret en enkelt gang, men var yderst tilfreds med resultatet.

  Jeg fortsætter dog med Chris lidt endnu – ungerne er så glade for ham 😉

  Kram,
  Trine

 5. Hvor er de fine med små stjerner! Vi elsker de bukser, du syede til Fleur. Hun er simpelthen så kær i dem.

  Rigtig god ferie! Jeg glæder mig til min starter onsdag eftermiddag. 🙂

 6. Hvor er de fine! Jeg har endnu Chris tilgode, har indtil nu gået uden om da jeg ikke mente det var vores stil, men må sige at det kribler mere og mere for lige at prøve bare et par af;-)

  Normalt bruger jeg bukse mønsteret fra Elsebeth Gynther bøger og varierer lommerne fra gang til gang!

 7. Hvor er de flotte – og fint stof! Jeg er jo forholdsvis ny i syverdenen, så kan ikke rigtigt bidrage med mønsteridéer – tilgengæld vil jeg gerne prøve at kaste mig ud i Chris. Men kan næsten regne ud at jeg skal gøre det smallere til Karla…nogle tips til hvordan? Ha en skøn påske og nyd ferien. Kh Anita

  • Hej Anita – jeg vil rigtig gerne vise dig hvordan man gør, men hvis du kan vente til efter påske (jeg er på vej i sommerhus) – Så kan jeg poste et billede, så du kan se hvordan jeg har gjort..
   Det er nemlig alt for bredt!

 8. Onion 20022 og 20017 samt 20043 (piger) er mine favoriter. 20043 sidder især godt på slanke piger.
  Ellers lån en stak Ottobre på biblioteket, der er mange fine. Jeg synes tit Stof2000 mønstre skal ændres meget for at de sidder godt.

 9. Hej Rappedikke – dejlig blog, du har! Jeg har lige købt mønsteret til Berberbuks i Stof & Stil (Århus) i str. 4 år og 8 år. Har ikke syet endnu, men glæder mig til at komme i gang efter påske. Dét gør min ældste datter også 🙂 God påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.