Når jeg står på gulvet, er jeg begyndt at få mega mange sommerfugle i maven, Mor

Vi har lige været til årets første gymnastik opvisning med Bellinge Gymnasterne i dag. Marie har hele formiddagen snakket om den forestående flikflak, hun selv skulle lave. Nervøsiteten fandt sin plads i hende, da vi trådte ind i springsalen, hvor flere hold allerede havde været på gulvet. 
Når jeg sidder på tilskuerpladsen og holder øje med hende på afstand, så kan jeg tydeligt se, hvor nervøs og spændt hun er. Hun står dér i rækken, trækker vejret dybt ind, puster ud med blikket rettet ligefrem, mens hun varmer sine små håndled op.
Hun gjorde det. Helt alene. Hun er sej!
Og jeg er en lille smule stolt af hende. Selvfølgelig. Det måtte jeg altså lige dele med jer! Som mor bliver man ramt og rørt.
God lørdag derude 🙂

19 thoughts on “Når jeg står på gulvet, er jeg begyndt at få mega mange sommerfugle i maven, Mor

  • Nej desværre ikke i år. Men har meget historie dernedefra, både som elev og i senere tilknytninger. Den skole og dens mennesker har haft meget stor betydning i mit liv 🙂 så dejligt at se, at andre også får store oplevelser i det smukke sydfynske!
   Og vildt flot, at hun sprang sidst, det er jo det helt store 🙂

 1. Arhmen klart at du er rørt! Jeg bliver rørt bare af at læse det, men blev også lige hensat til min egen springgymnastik barndom og ungdom. Første flik flak er da pissestort!! Hun er mega sej 🙂

  • Tænk det kom ikke bag på mig, at du rent faktisk er en tidligere gymnastikpige.. ja man tænker at en flikflak er stort.. jeg tror at det også var situationen, at marie var den sidste springer i rækken.. det er også stort at få lov til at opleve.

 2. Du godeste…hvor er hun dog smuk…altså helt åndeløs-agtig smuk! UHA hvor får du travlt med at holde de små ungersvende fra dørene om nogle år:-) Og ikke nok med at hun er smuk, hun er da også hamrende dygtig…det er da STORT at lave flikflak selv! SEJT! Kan godt forstå at mor er stolt:-)
  Kh. Malene

 3. Det er da også en kæmpe ting at være på gulvet til OD dag. Skeptiske publikummer og gymnastikvante tilskuere. Men hold da kæft hvor er det fedt at få de vilde klapsalver når man går ud af gulvet igen. Siger den gamle cirkus hest som stadig elsker lugten af savsmuld.

 4. Der er så fantastisk mange dejlige, dygtige og skønne børn og unge der stolte viser deres kunnen frem til OD-dag, og vi som forældre bliver lige stolte hver gang et spring, en serie og et hold lykkes, forstår godt din stolthed.

  Venlig hilsen
  Pi@ (mor til en Bernsholdsgymnast 🙂 )

 5. Åh, det er så fantastisk at se vores små mennesker vokse op og blive dygtigere og dygtigere. Hun er skøn, din store dejlige datter! Og dygtig! Og jeg forstår godt, at sommerfuglene sværmede rundt – og jeg er sikker på, at det gjorde de også hos mor. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.