16 thoughts on “Quiltet jakke + nye vævede labels

  1. Den er bare vildt yndig i det stof, jeg har flere gang kigget på det hos Malika-rosa.
    Lækkert mærke, som giver en lækkert finish frem for de lange man skal stikke rundt i kanten!

  2. Hvor er den flot, Christina. Jeg har lovet min ni-årige at sy en til hende – og det må jo også næsten være i Emilia’s flowers når hun hedder Emilia 🙂 – men jeg er i tvivl om, hvilken størrelse. 134 eller 140. Hun er sådan en tynd en ligesom din Marie. Hvilken størrelse syr du i til hende? Og hvor høj er hun?

  3. Den er så fin. Jeg har også klippet ud til en centilong-jakke til Selma allerede i efteråret. Men den ligger altså stadig klar til at blive syet til foråret:)

    • Hei 🙂 det er en krævende model men overkommelig og besværet værd. Hvis du er ferm til kantebånd og har en god tålmodighed, så kan du roligt gå i gang. Ja jeg bruger lim til at quilte uanset hvad jeg laver af store projekter – jeg kan ikke huske hvor jeg har købt min men den spraylim til patchwork kam købes i de fleste stofbutikker. Kh C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.