Mors igen

Jeg har virkelig glædet mit til at skrive dette indlæg. Ikke blot for at dele med jer – men også for at bekræfte mig selv i, at Alfred er ved at vende tilbage.

Jeg husker tydeligt, hvor svært det var for mig at skrive det indlæg, hvor jeg beskrev hvor langt fra hinanden Alfred og jeg reelt var kommet på grund af kræftsygdommen.

I stedet glædes nu over, at han reelt er på vej tilbage til igen at være “mors dreng”.

De sidste par uger har på en eller anden måde åbnet op for sluserne. Det er så vanvittig en følelse igen at være dén han har brug for. Den han søger til, når han er ked eller træt. Eller bare den glæde der strømmer igennem mig, når jeg snupper ham med ind i vores seng om natten, mens han kært siger “Moar!” og putter sig ind til mig – samtidigt med at hans små tæer ælter sig ind i mit maveskind.

19 thoughts on “Mors igen

 1. Åh hvor det luner at høre! Der er ikke noget så godt som ubetinget kærlighed mellem mor og barn. Og hvor må det være svært ikke at kunne være der for ens barn – og især når de reagerer på det ved at trække sig.

  Skønt at høre at alt er på vej tilbage til normalt.

  Jeg har i dag fået at vide at et modermærke som lægerne frygtede at der var kræft i, var helt normalt og raskt! Jeg har gået i næsten 14 dage og været bekymret, så lettelsen var stor i dag da det gode svar kom. 🙂

 2. Hvor er det skønt at læse, at I nærmer Jer hinanden lige så stille og roligt. Jeg kan ikke forestille mig hvordan det må have været at skulle igennem det I har prøvet, men dejligt at han er på vej til dig igen.

 3. Dejligt at høre!!! Jeg læste lige linket…… og blev ret stille et stykke tid.
  Nyd hinanden…….jeg er sikker på at han godt ved at du ikke bevist har svigtet ham. Knus til jer begge :-*

 4. Så dejligt for jer begge… Der er ikke noget der kan gøre så ondt i hjertet som når man føler man har svigtet sine børn! Jeg blev så ked da jeg læste dit indlæg om afstanden. Men bliver så glad når jeg læser dette. Pøj pøj med fortsættelsen.

 5. Så dejligt for jer! Bliver helt rørt over dit indlæg. Kan godt huske dit indlæg om afstanden…. Det sad i mig længe.
  Det dejlige ved at læse med hos dig, er at dine indlæg sætter tanker igang. De er ikke kun overflade og polerere indlæg. Du har sjæl, nerve og hjerteblod i det du skriver!

  Tak fordi du deler og får mine tanker til at snurre!

  Mai-Britt

 6. Det er så dejligt at høre!!! Dine beskrivelser er så indsigtsfulde, varme og rørende. Helt vildt, hvad du har været igennem … Du burde have en medalje hver dag i de næste 100 år 🙂
  Kh,
  Anne M.

 7. Jeg husker dit indlæg meget tydeligt!! Blev grebet lige i hjertekulen og var overrasket over så fysisk jeg kunne mærke det – selv nu hvor ham som indlægget mindede mig om, bliver 11 lige om lidt…

  Yngstemanden her i huset. Jeg var indlagt af flere omgange da han var under 1 år og han altså ikke var begyndt i dagpleje. Skønne venner og familie hjalp os med at få det til at hænge sammen så manden osse kunne arbejde afog til. Hjemme igen på køkkengulvet var MIN glæde over at se og kunne røre, mærke nusse ham igen, kæmpe STOR!!! Min veninde var der stadig…Det lille pus faldt, som det jo sker når skridtene er usikre, han græd og jeg rakte selvfølgelig armene ud til trøst. Men han rejste sig og gik over og puttede ved min veninde. ÅÅHHH det gjorde ondt!

  Jeg var SÅ glad og taknemmelig for hjælpen, glad for at han vidste han kunne finde trøst ved andre men også frygtelig ulykkelig over at jeg “blev valgt fra”. Lige præcis dét mærkede jeg da jeg læste dit indlæg. Og vidste at “det vender igen”. Med tålmodighed og kærlighed.

  Så det rører rigtig meget at læse idag også… Faktisk oplevede jeg at han så i en lang periode havde meget brug for at vide HVOR jeg var. (Men han havde også flere gange oplevet mig akut hentet med ambulance og under 1 år kan det dårligt forklares) Sunde børn med sunde reaktioner 🙂 🙂 Christina… det hér blev en LAANG kommentar, men pludselig flød tanker og ord. Glæder mig for jer (og for os…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.