lidt om rynker, strikkeprøver og mavefornemmelser

Hvor blev tiden af? 
Den sidste periode er fløjet afsted med nyt job, familieliv, rejser til Kbh. Og pludselig står jeg her midt i februar og undrer mig over, hvor hurtigt tiden er gået? Ude i vores have langs muren titter små påskeblomster op af jorden, fuglene pipper i træerne og præcist lige nu skinner solen i vores have. Foråret er på vej.
Jeg har også begyndende forår i maven. Min glæde spirer og livet bevæger sig ind i en ny årstid – en af dem, hvor de mørke skyer bliver skiftet ud med varme, solrige dage og flere lyse timer i døgnet. Jeg er meget glad! En følelse jeg længe har savnet.
Så pyt med at jeg har fået rynker. Ja, hvad giver I mig? De fine linier I kan se omkring mine øjne på øverste billede? Dem har jeg ALDRIG lagt mærke til før. I det hele taget, kan jeg godt se nu, at der er en periode i mit liv, der har sat sine spor. Men som jeg stod der og rev i mine kinder og følte mig 20 år ældre foran spejlet, kunne jeg ikke andet end at byde mit aldrende ansigt velkommen. 
Livet sætter sine spor og det sidste år har sat et mere “spændende” aftryk. Et af dem der kan være lidt svære at byde velkommen. Men pyt – jeg smiler jo igen.
Uventet er nuancer og facetter af tilværelsen blevet farverige og detaljefyldte. Kan I følge mig?
 1. Rynker
 2. Endnu et par Chris-bukser til Ida. Denne gang syet i en tynd let jersey – kan varmt anbefales til den kommende sæson.
 3. Et af mine mange strikkeprojekter der ligger og venter – er jeg den eneste der synes, at falsk patentstrik er langsomt voksende?
 4. Strikkeprøver – jeg har sagt det før – men åbenbart lærer jeg det aldrig selv. Jeg er ved at strikke en kjole i bomuld fra Tante Grøn . Opskriften er fra et Strikkemagasin og egentlig tænkt med egne detaljer. Men da jeg var nået halvvejs på skørtet, så jeg pludselig hvor stor kjolen reelt ville blive. Nu er jeg gået 2 pindestørrelser ned og det passer. Men kors hvor er jeg træt af mig selv. Der ligger nu mange timers arbejde trævlet op i det viste nøgle! ØV

25 thoughts on “lidt om rynker, strikkeprøver og mavefornemmelser

 1. Jeg har dem også – de fine rynker ved øjnene. Jeg syntes på en måde de er smukke – men det er måske også bare en måde at lære at leve med dem 🙂 Mine kom sidste år efter en medicinsk behandling som var rigtig hår ved huden. Men pyt de er en del af mig 🙂

  Glæder mig til at se se færdige strikke projekter.

  Kh Maja

  • Hej Maja – når de pluselig dukker op, så bliver man overrasket… men jeg har faktisk altid syntes at ældre mennesker var smukke, da deres ansigt og hænder især fortalte en historie.. Så jo det kan være rigtig smukt.

 2. Det er sørme smukke rynker du der har fremdrevet 🙂
  Jeg strikker stort set aldrig strikkeprøver, det har jeg slet ikke tålmodighed til. Somrenes går det ok alligevel, men det sker at jeg spilder min tid med at strikke noget, som må pilles op igen.

  Syr du de Chris bukser helt efter mønsteret? Jeg har hørt at de er lidt brede i snittet.

  • Altså nu har jeg jo mascara og lidt på – jeg ville nok ikke smide et morgen billede på bloggen.. men..
   Jeg synes det er åndsvagt med strikkeprøver, men jeg strikker aldrig efter strikkefastheden på opskrifter, så jeg må som regel pinde op eller ned – også hvis jeg vælger anden type garn, som jeg har gjort her.. jeg elsker Tante Grøn´s havblik!

  • Chris-bukserne: NEJ jeg syr det IKKE efter mønstret – de er for store ALT for store.. Jeg har gjort dem smallere.. Jeg har også syet dem til mig selv.. alt afhængigt af stofvalget – så skal der justeres så de passer.. Men tror jeg har fundet mine indsnit, så jeg ikke behøver at lave så meget om.. fatter slet ikke deres mønsterstørrelser..?!

 3. Jeg er faktisk lidt glad for de fleste af mine rynker. Det er dem, der træder tydeligt frem, når jeg smiler… og de er heldigvis mere dominerende end de furer, jeg får imellem øjenbrynene, når humøret er skidt.
  Det er også glade smilerynker, jeg ser flest af i dit billede, og det er vel ikke helt skidt? ;o)

 4. Jeg synes du er smuk! Rynker eller fine linier er smukke og giver et menneske karakter! Det betyder at man har noget erfaring og har levet livet. Det er da skønnere end at ligne en på 18 for evigt. Det ville jeg i hvert fald synes. Der er jo også noget der hedder at ældes med ynde og det stræber jeg efter… rynker, deller, slappe bryster og mormor-arme…. jeg omfavner dem og forsøger at komme til at elske dem…. Det er altså ikke lige let hver dag!

 5. Der er rynker og så er der smilerynker… tro mig: Det er to vidt forskellige ting! De første er nu altså lidt svære at elske… dem har du ikke endnu tror jeg… man kan jo skjule meget med pandehår! Måske jeg skulle tage at få pandehår igen ; )
  Du skal bare nyde lige nøjagtig så smuk du er lige nu, tyngdekraften arbejder ikke med os desværre ; )

 6. Du ser godt ud! Rynker eller ej. Er det ikke også dem der fortæller noget livserfaring.
  Har også altid ment at strikkeprøver var noget opreklameret noget, hvilket jo selvfølgelig også har resulteret i fejlstørrelser et par gange!

 7. Du brænder totalt igennem….små bitte rynker eller ej….dem skal du bare lære at nyde. Sikke et flot billede. Det ville da være mærkeligt, når vore hjerne rummer mere og mere….flere og flere erfaringer…små nederlag og mange sejre, hvis det så ikke kunne ses på os. Kh Helle ;O)

 8. Falsk patent er en lille dræber. Meget slow! Men så er det godt at foråret brager frem. Jeg har det helt som dig – det er så tiltrængt og det gør så glad!

 9. Det er jo også bare fordi strikkeprøver er så keeeeedelige, og man vil jo bare gerne igang ik’?.. Men ja, jeg har også været der.. mange gange. Og har stadig ikke lært det; laver nærmest aldrig strikkeprøver. Det er jo så bare ris til en vis legemesdel igen og igen, men nogen gange er man jo heldig, og de få gange lever jeg så højt på hver gang der slås masker op 😉

 10. Fantastisk billede af dig! Du er virkeligt smuk. Og jeg må sige, at det er nogle usædvanligt smukke rynker, du har fået dig 🙂 Dem skal du bare elske, for de er glade og du er helt sikkert en af dem, som vil ældes med ynde – og det er jo noget vi alle drømmer om.

  Det fokus som er på evig ungdom i medierne, er så selvudslettende. Ung i forhold til den standard som er, er man jo kun fra sine teenageår til slutningen af tyverne. Det ville virkelig være spild af liv, hvis man skulle føle sig gammel resten af livet 😉 Men jeg bemærker bestemt også de første aldringstegn komme snigende i spejlet, men har besluttet at hilse dem velkommen og lære at elske dem 🙂

  Kh. Mirjam

 11. Dem skal du bare være glad for, de små “rynker” der 😉 De er bare tegn på, at man har levet og fået oplevet nogle ting 😉 Måske ligger der endda lidt visdom gemt… Hehe. Godt forår.
  Knus Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.