Vind billetter til Alt om Håndarbejde messen

Den første weekend i februar slås dørene op for den første håndarbejdsmesse i Østdanmark. Der inviteres til 3 inspirerende dage i Rødovrehallen, hvor besøgende kan møde alle de førende forhandlere af artikler indenfor håndarbejde. 
Min nye arbejdsplads – Alt om Håndarbejde-magasinerne samarbejder med Adexpo for at få skabt grobund for en årlig tradition i Københavnsområdet, hvor man på messe kan blive inspireret med kreativitet i 3 dage i træk.
Jeg ved, at der kommer spændende sceneprogram, workshops og 75 udstillere, så mon ikke der er inspiration lige inden for din kreative niche? 
Jeg er så heldig, at jeg sammen med mine nærmeste kollegaer, skal forbi messen om fredagen og nyde et par timer med at få fingrene i det jeg brænder for.
Måske ses vi?
I hvertfald har du muligheden for, at vinde billetter til messen lige her. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 10 billetter til jer læsere. 
Det du skal gøre for at være med, er alt skrive en kommentar i indlægget her. Hvis du ikke har en blog, så husk at skrive din mailadresse. 
Skulle du i farten have tid, så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvilken kreativ retning du ønsker inspirtion på messen? F.eks. strik, sy, broderi, smykkefremstilling…. Blot fordi jeg er nysgerrig, men det er altså ikke et krav.
Jeg trækker 10 navne op af hatten søndag d. 13 januar. 
Du kan også følge med på AOH-messens facebookside, hvor du kan holde dig opdateret omkring programmet, men jeg ved også, at der i kommende weekend bliver sat en tilsvarende konkurrence igang. Hvis du ønsker at vinde billetter til veninderne også 😉

81 thoughts on “Vind billetter til Alt om Håndarbejde messen

 1. Jeg søger især inspiration til syning, strik, hækling og broderi – så mon ikke det er lidt af det hele? Jeg vil i hvert fald gerne til håndarbejdsmesse:-)

 2. Herligt med information fra “Blogland”.
  Den messe ligger jo “lige om hjørnet” i forhold til mig. Dejligt! Så behøver jeg ikke at stå op klokken 7 og tilbringe halvdelen af dagen i en bil, for at nå til en messe i den anden ende af landet – sådan som jeg har gjort et par gange de tidligere år.
  Jeg skal helt sikkert med – og se om ikke der er noget nyt garn og strik, der kan liste sig ind på min Must Make-liste. :o)
  Håber vi ses!
  ~ Karina

 3. Jeg er nysgerrig efter om der er nogle gode snitmønstre, jeg kan anbefale mine kursister. Lige nu har jeg en kursist, der mangler herremønstre på begynder niveau. Mere generelt kunne jeg godt ønske et højere kvalitetsniveau i de snitmønstre, man kan få herhjemme. Oplever desværre hver sæson, at kursister på mine syhold finder fejl i mønstrene, så tøjet ikke kan syes før vi har rettet til. Det er synd for alle dem, der syr derhjemme, og tror det er dem, der er noget galt med.

 4. Det kunne bare være så hyggeligt med et par kreative dage “over there” , pyt med der er et stykke vej at køre 😉 Jeg ville mest snuse til alt om strik og hækling 🙂

 5. Jubii. Endelig en messe her omkring. Det vil primært være garn og strik som har min interesse, men hvem ved hvad der ellers kan friste og inspirere.

 6. uhhh det ville være dejligt med et par billetter, når en togbillet koster 180,- retur og der også gerne skulle være råd til at snolde lidt 🙂 jeg interesserer mig for både strik og sy og filtning. mvh Aino
  aino.marie@jubii.dk

 7. Åh ja for søren – at vinde billetter dertil ville være en drøm – med dyre studiebøger der skal købes i udsigt, ja så havde jeg slået udgiften til billetter ud af hovedet, men at vinde billetter er jo en helt anden sag – så kan man jo godt tage derind og blive inspireret :)))

  Jeg ønsker især ideer til syning og papir, men alt har interesse, måske man fik en hel ny ide 😉

  Kh Karina

 8. Åh. Det ville være dejligt at vinde billetter til messen. Lige nu er jeg mest til strik og garn, men alt muligt andet krea kan også friste.

  God eftermiddag – Anette

 9. Åh, dét kunne være skønt at vinde! Så kunne jeg invitere min søster med på kreativitets-tur som tak for at hun tilbyder husly når jeg er hjemme og vende i Danmark. Hun er strikke-glad og for mig er det syningen der tæller…
  Kristina (kryspet@hotmail.com)

 10. Jeg er interesseret i både strik, syning og smykkefremstilling. Broderi har jeg ikke gjort mig så meget i endnu, men jeg syntes nu også det er hyggeligt at sidde med.

  Jeg ville frygtelig gerne vinde nogle billetter 🙂

  KH

 11. Jeg vil så gerne på den messe 🙂
  Jeg strikker rigtig meget, men interesserer mig også for hæklin, syning og smykkefremstilling. Men med et arbejde der tager rigtig meget af ens fritid må man sommetider begrænse sig selv 🙂
  juliejensen@mail.dk

 12. Jeg kunne godt tænke mig at vinde billetter… og så ville jeg tage min mor med. Hun syr en del, og jeg strikker meget og hækler også. Så det kunne give en masse inspiration til os begge.
  Kh Charlotte
  folmer@posgaard.com

 13. Lækkert med initiativ til en messe!! Jeg søger inspiration indenfor syning, lækre materialer (gerne spændende tekstiler til syprojekter i god kvalitet), eksperimenterende broderi og eksperimenterende hækling…..gerne ikke alt for traditionelt, hvis traditionelt med et tvist 🙂

 14. Jeg vil gerne vinde to billetter til mig og min kreative veninde! Jeg skal helt klart kigge garn, hæklerier, smykker og “clay”, og min veninde skal kigge stof og syning! Kh Charlotte

 15. Det vil jeg da virkelig gerne. Vil både kigge efter inspiration til strikning og måske lidt syning og hækling for begyndere – det vil jeg så gerne begive mig ud i.

 16. Det vil jeg virkelig gerne vinde. Strik og syning er mine absolutte favoritter. Og det samme gælder min dygtige og kreative mor, som jeg vil tage under armen (skal afsted ligemeget hvad, men det ville da være skønt at vinde billetter:-))

  KH
  Helle.sandby@hotmail.com

 17. Jeg smider lige et par hundrede lodder i puljen og satser på, at du trækker ét af dem 😉
  Jeg er mest til syning men hvis der er lidt hæklerier kunne jeg da også finde på at kigge der…

 18. Det ville jeg rigtig gerne vinde 🙂
  Jeg er mest til hækling, strik og syning. Men laver mest strik og hækling. Så en tur fyldt med inspiration, det kunne være for fedt 🙂

 19. Det gad jeg godt, så jeg vil gerne være med i lodtrækningen. Jeg er til lidt af det hele. Men tror alligevel jeg er meget interesseret i strik, d jeg rigtig godt kunne tænke mig at komme i ang med det, for real

 20. Jeg deltager gerne :D.

  Jeg gør mest i broderi og strik, hvilket så også er det, jeg søger inspiration til, men min mor har da også lært mig at væve, filte, sy samt meget, meget mere, så jeg går nok hjem fra messen med hovedet fuld af (forhåbenligt) gode ideer 😉

 21. Jeg vil gerne deltage, ja det der har størst interesse – nok det hele, men syning og strikketøj og lidt hæklegrej.
  Hilsen
  Karen
  Ps. Glæder mig til at gå igang med at sy jeres quiltede jakke til min pige.

 22. Lidt inspiration til syning og hvis man kunne være heldig noget med beton støberi, noget nyt jeg vil prøve her i det nye år.
  Så en billet ville da lande på et fint sted her hos mig, god tur fredag.
  Hilsen Mp

 23. Ja, her må jeg bestemt legge inn et lodd! Jeg inspireres gjerne av litt av hvert Ü Eier ikke retning eller fokus! Men for det meste er det jo hekling og strikking jeg holder på med. Har jo også tenkt å sy mere, så det kunne jeg gjerne tenkt meg å få mer inspirasjon til Ü

 24. Den lodtrækning vil jeg gerne være med i! Hækling er helt klart min stærke side, men jeg er ved at få øjnene op for strik, så inspiration til udfordrende hækleprojekter og begynderstrik vil være, hvad jeg kigger efter 🙂
  Maria
  Maria_ha83@yahoo.com

 25. Der er ting indenfor Håndarbejdens Verden jeg nyder at lave, ligesom historien bag det, interesserer mig. Især perlesyning, hækling, strikning, broderi, patchwork, papirklip, lidt papirflet er blandt de sysler jeg bevæger mig i. Deltager i kampen om en billet :o)

 26. Jeg har inden for det sidste år genoplivet mine strikkepinde så jeg håber at messen kan give nye inspirationer til det
  Her på det sidste er jeg blevet gjort opmærksom på knitpro pinde og magic loop…ja udviklingen inden for strikkeriet vil ingen ende tage hihi
  X’er fingre for at jeg kan få yderligere en dejlig oplevelse i min gamle barndomsby 😉

 27. Jeg vil super gerne med og blive inspireret. Strikker en masse, men vil gerne inspireres til at lave andet også 🙂 så jeg kunne rigtig godt bruge en billet 🙂

 28. Synes jeg havde sendt en konmmentar..men kan ikke se den..
  Prøver lige igen super blog side følger løbende med…
  Bettina

  bho@dr.dk hvis jeg skulle være så heldig at vinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.