Sidste dag med sne?

I formiddags gik Alfred, Ida og jeg i haven for at lege i den måske sidste sne for i år. Jeg har virkelig nydt vinteren i år. Mange går og beklager sig over sneen, men jeg tænker at alt det ynde er med til at gøre tiden til forår kortere. Hellere at det er hunde koldt og hvidt – end gråt i gråt med regn.
Billederne af Alfred sprudler ikke at glæde. 
Vi byggede en snemand – en af de våde af slagsen, som ikke kunne stå selv ret lang tid af gangen. Alfred gik helt agurk, da han ikke længere kunne holde guleroden. Den skulle bruges til næse, hvilket ikke passede ham. Han forstod slet ikke, at han ikke kunne få lov til at spise den. Ihærdig som han er, gav han ikke op, før han fik den i hånden igen.
Hvis I kigger nærmere på billedet af Ida, så kan I faktisk se mig i hendes øjnes skær. Det synes jeg er meget sjovt.

11 thoughts on “Sidste dag med sne?

 1. Dejlige billeder.
  Du har ganske ret. Hellere sne end gråt i grå og regn.
  Der var helt forårsagtig fuglekvidder i dag. Så har jeg det sådan at der ikke er længe til foråret 🙂

 2. Du har sådan nogle skønne og kønne børn! Fik aldrig skrevet forleden, da du og marie havde haft fælles hobby sy dag, sikke hvor bliver hun stor 🙂

  Er lidt misundelig på dine flotte store billeder her på bloggen – hvordan får du dem så store?

  Håber i får en dejlig søndag aften, tiltrods for videnen om at sneen nu forsvinder 🙂

 3. Skønne billeder – som altid 🙂
  Vi har også nydt sneen i dag, og jeg kunne skam også godt bruge nogle flere af disse smukke hvide dage. Ha en dejlig uge. Kh Anita

 4. Skønne smukke unger altså! Sikke et sæt øjne der sidder på Ida – WAUW man bliver helt suget ind i dem!! Og søde lille Alfred med carrot – hi hi, det kunne lige så godt ha været Victor, som var blevet rasende over det med den gulerod:-) Hvor er de dejlige, dine børn!
  Og jeg er helt enig – jeg synes også at sneen gør det smukkere. Og så elsker jeg, hvordan snevejr automatisk får folk ned i tempo, man hilser på hinanden på gaden (selv folk man ikke kender – verden er af lave!!!) og hjælper hinanden mere. Jeg bilder mig selv ind, at “sådan var det helt sikkert i gamle dage”…for det synes jeg er en rar tanke.
  Kh. Malene

 5. Hej, jeg har lige fundet din blog….og skal bestemt kigge mere når tiden tillader det 🙂 Super skønne billeder, af super dejlige naturlige unger 😉
  Jeg følger med, her ser rart ud af være.

  God dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.