Hjemme igen

Jeg er hjemme igen efter 1. uge på job. Det har været en vanvittig uge. Fra at gå og småhygge mig alene hjemme hele december, er jeg startet hos Jacobsen Publications og kastet ud i en uge i København, hvor der skulle tages billeder til Symagasinet og Strikkemagasinet. Meget kontrastfuldt men helt fantastisk.
Det har været spændende. Jeg er blevet fyldt op med indtryk, mødet med nye mennesker og alt det nye, som jeg nu er blevet en del af. Jeg er nu hjemme og meget glad. Det har været svært at undvære familien, men egentlig er det først rigtig gået op for mig, når jeg har lagt mig på puden om aftenen, at jeg virkelig har savnet. I dagtimerne, hvor jeg har suget indtryk til mig, er tiden fløjet afsted. 
Jeg er allerede nu ret vild med mit job 🙂
Jeg havde egentlig taget mit kamera med til KBH, men desværre lå mit kort hjemme i computeren, så jeg har slet ikke fået taget nogle ordentlige billeder af ugen og alt det nye, jeg har oplevet.
Ud over fotoshot, tøj til magasinerne, modeller og studie, så fik jeg også mulighed for at bruge enkelte timer sammen med min veninde og en aften hos min bror og hans kæreste. 
2 aftener spiste jeg på Meyers Deli – den ene aften alene, hvor jeg sad og kiggede ud på aftenlivet på Gl. Kongevej. Jeg var fuldstændig blæst i hovedet og sad der med en fornemmelse i kroppen af at være havnet på den helt rette hylde. 
Jeg er meget meget glad!
Torsdag og fredag i næste uge skal vi til København igen. Vi skal inspireres på Modemessen og fredag skal vi hilse på de kollegaer, der er i gang med at sparke Alt om Håndarbejde messen i gang i Rødovre. 
Hvis du har planer om, at kigge forbi den kreative messe, så ved jeg, at du hos Alt om Håndarbejde kan vinde billetter lige nu. Alt om Håndarbejde messen er åben d. 1-3 februar fra 10-17. 
Måske vi ses? Hvis I nu genkender mig på messen fredag eftermiddag, så lov mig, at I lige tager fat i mig!

12 thoughts on “Hjemme igen

  1. Hvor lyder det altså vildt spændende og hvor er det dejligt at du er havnet det rette sted – stort tillykke 🙂 Du fortjener det 🙂 Hvis jeg når forbi – vil jeg meget gerne hilse på 🙂 Kram Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.