Brød

I har måske set det en million gange før, men jeg er også hoppet med på “Verdens Bedste Brød” bølgen. Jeg har altid bagt meget, men har nu i en god overgang bagt dette her brød, i stedet for de koldhævede boller, som jeg ellers altid hælder til, når der skal bages brød herhjemme. Det er nemt, det tager ingen tid og der er 1000 variationsmuligheder.

“Verdens bedste brød” opskriften er ofte fundet udelukkende lavet af hvedemel. Jeg er begyndt at bytte 1/4 af hvedemelet ud med noget groft (gryn, grahamsmel, frø, nødder eller kerner). Det får lige lidt mere struktur og fylde. At det så er supernemt samtidigt, passer perfekt til mit temperament!

JEG ER FAN!

I morgen vil jeg prøve at bage brødet på en pizzasten i stedet for i stegesoen. Bare for at se, hvordan det vil gøre sig ud.

Hvorfor er hjemmebagt brød bare mere lækkert end “luftigt” kedeligt bagerbrød?

15 thoughts on “Brød

 1. Dit brød ser virkelig lækkert ud. Jeg sprang også med på bølgen tidligere på ugen. Jeg bagte det i min stegegryde og bagte det med ølandshvede og alm hvede. God weekend.

  Kh Mette

  • Jeg har desværre ikke en stegegryde som kan komme i ovnen. Dem jeg har er tefalbelagte. Men jeg ønsker mig en.. Jeg har en bagerven, som faktisk siger, at det mel man kan købe i butikkerne er alt for dårligt, så jeg må ud og kigge efter noget ordenligt.. Ølandshvede lyder økologisk?

 2. Fik en Römertopf i julegave sidste år, den er blevet brugt 2 gange. Nu skal den måske have nyt liv og agere brødbager herhjemme…
  Det ser vildt lækkert ud dit brød Christina!

 3. Nøj, hvor ser det lækkert ud Christina!!! Er sikker på at man kan smage den kærlighed der er lagt i hjemmebagt brød, fremfor mange bageres samlebånds-brød!

 4. Ha lige haft min debut i dag – som tilbehør til suppe..:) Når man prøver at skære lidt ned på brødindtaget, SKAL det man får altså bare være lækkert..;)
  Dejlig aften til dig søde..

 5. Hej det er skønt ud, dit brød. Helleved gaard på tåsinge sælger mel af egen produktion, kragekærgaard ved ringe ligeså deres er økologisk. Begge steder skulle være rigtig godt mel. Tjek deres hjemmesider. 🙂 hilsen fra en bage glad ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.