Tørklæder

Jeg har her til formiddag lavet tørklæder til pigerne. Det bliver deres adventsgave her i weekenden og jeg ved, at specielt Ida bliver glad for det. Hun render tit rundt med mine tørklæder, som egentlig er alt for store.
Jeg postede et billede af det færdige tørklæde på Instagram – måske du kan se det ude i sidepanelet her på bloggen? I den forbindelse har jeg fået et par spørgsmål, som jeg vil forsøge at svare på her.
Stoffet er fra Stof 2000 og båndet med hjerterne i sart lyserød har jeg købt i Stof og  Stil. Tørklædet er klippet i et kvadrat og måler 1 meter i siderne. Hele vejen rundt har jeg på overlockeren syet en rullekant og derefter på to af siderne syet hjerter på. 
Her er det færdige billede. De er blevet rigtig fine og har kostet under 70 kr at lave 2 tørklæder. 
Det kan varmt anbefales at lave dem selv.

16 thoughts on “Tørklæder

  1. Hvor er de fine! Nu overvejer jeg lidt, om jeg skal give mig i kast med at lave et tørklæde til min kærestes søster i julegave. Hvor bredt er tørklædet, altså hvor stort er kvadratet?

  2. Sjovt så forskellige udtryk det stof kan få, jeg har lavet tørklæde til mig selv i samme stof men med ‘pink’ bånd fra Betty P. Du kan se det på min blog.

    God weekend, jeg er sikker på, at de skaber glæde – for flotte er dine tørklæder.

    Hilsen
    Karen

  3. Dette stoffet er bare så fint! Hadde det fremme i kveld for å se om jeg kanskje kunne lage et halsrør av det. Disse tørkledene var kjempesøte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.