Jeg ønsker mig i julegave

Jeg har prøvet at begrænse mig i år. Men alligevel er det håbløst for mig, når jeg først kommer igang. Men her er et lille udsnit af dem, jeg vil blive glad for at have liggende under træet. Jeg ved godt, at et kamera er helt i overkanten – jeg har et Canon i mindre udgave, men det skulle altså med på listen. Det her kan nemlig lidt mere.

Måske der kunne ligge en lottokupon med en halv million, så jeg kunne købe mig det 😉

 1. Ipad taske fra Bark Chromexcel. Det er kræs til udstyret og det er lækket det itui.
 2. Cardigan fra Lollys Laundry
 3. Canon Eos 60D
 4. Øreringe fra Pernille Corydon – jeg har kigget på dem så mange gange og jeg elsker hendes stil. Hendes ringe er også smukke.
Hvad ønsker du dig? 

16 thoughts on “Jeg ønsker mig i julegave

 1. Begrænsningens kunst er svær at mestre…
  Jeg er også helt vild med Pernille Coryidon – både hendes ringe og ørestikker står på min liste.

 2. Fine ønsker… her i familien er der finanskrise, så de voksne får ikke gaver. Men, hvis jeg skulle ønske mig noget ville jeg også meget gerne have nogle Pernille-Coryidon-smykker, for de er bare smukke.

 3. Jeg har lige købt et Pernille Corydon armbånd til min veninde. Hun laver nogle flotte smykker. Tror godt der kunne snige sig et par øreringe på min ønskeliste også 😉
  Jeg ønsker mig ellers kreabøger. Synes at der er kommet så mange lækre på det sidste.

 4. Meget klassiske og flotte ting. Det er bestemt et sundhedstegn, at man ønsker sig noget. Står man midt i en livskrise, er der ofte ingen materielle ting på ønskesedlen. Sådan var det her.
  Jeg ønsker mig også øreringe fra Pernille Corydon – hun laver så smukke smykker!
  Jeg ønsker dig og familien en skøn december.

 5. Jeg synes også øreringene er ret fede! Jeg har selv lavet et indlæg på min blog med mine materielle ønsker, men i virkeligheden ønsker jeg mig kun 2 ting; en baby i maven og et deltidsjob…

 6. Dejlige ønsker meget stilfulde. Ja, hvad ønsker jeg mig….lige nu er jeg tom for ideer, men jeg ønsker mig et godt helbred og alt godt for min familie. Men af det materielle skønne ting fra Royal Copenhagen Mega Musel fad og ja så en masse bøger.
  God aften.

  Kh.
  Karen

 7. Ligner næsten mit kamera og det er et lækkert brigde kamera…fedt fedt ; ) Ønsker mig produkter fra Tromborg, som jeg flot nok lige har opdaget sådan rigtigt, en strikkjole, tørklæde med stjerne som er det fede for mig…ja og en masse andet. Men fede ønsker må jeg sige ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.